Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Viewline: ‘Het perfecte evenwicht tussen ruimte, lichtinval en esthetiek’
Deponti Giallo overkapping met een Viewline schuifwand voor een onbelemmerd uitzicht.

Viewline: ‘Het perfecte evenwicht tussen ruimte, lichtinval en esthetiek’

“Bij het ontwerpen van onze glassystemen streven we altijd naar het perfecte evenwicht tussen innovatie, duurzaamheid en aantrekkelijkheid”, aldus Knoed Horck, General Manager van Viewline. “De systemen van Viewline bieden een flexibele verbinding tussen binnen en buiten, zodat een open uitzicht centraal staat.” Viewline is onderdeel van Deponti Group en focust zich op innovatieve glassystemen. 

Het Schuif-draaisysteem

Elk glaspaneel van een Viewline schuifwand kan individueel worden verplaatst, waardoor de ruimte optimaal kan worden benut. Knoed vertelt dat hiervoor is gekozen, zodat iedere ruimte kan worden aangepast aan verschillende uiteenlopende behoeftes, waardoor Viewline schuifwanden een ideale oplossing zijn voor zowel particuliere als commerciële gebruikers. 

“Een opvallend kenmerk van Viewline glazen wanden is de lage drempel van slechts 2,5 centimeter”, vertelt hij. “Deze lage drempel zorgt voor een soepele overgang van binnen naar buiten en vice versa. Het maakt de ruimte toegankelijk voor iedereen, inclusief kinderwagens, rolstoelen en rollators. Bovendien is de drempel waterwerend, wat betekent dat men zich geen zorgen hoeft te maken over vochtinfiltratie, zelfs niet bij regenachtig weer.” 

Visueel aantrekkelijk, duurzaam en betrouwbaar

“De glaswanden zijn ontworpen om maximale lichtinval te behouden, zelfs wanneer ze gesloten zijn”, vervolgt Knoed. “Daarnaast bieden ze optimale bescherming tegen regen en wind, waardoor het systeem het hele jaar door kan worden gebruikt.” 

De stabiliteit en de stevigheid van de glaswanden worden volgens Horck gewaarborgd door het ontwerp. “Ieder glazen paneel is stevig verbonden met de boven- én de onderrail. Bij het sluiten schuiven de verticale zijdes van de panelen in het frame en onderling in elkaar, wat resulteert in een stabiel en stevig geheel. Dit verzekert niet alleen de duurzaamheid, maar ook de betrouwbaarheid in verschillende situaties.” 

Viewline terrasafscheiding met het windscherm omhoog.

De Windschermen

De Windschermen van Viewline bieden een unieke manier om een horecaterras te optimaliseren, meent Knoed. “Dankzij de innovatieve verticale schuiftechnologie kunnen ze moeiteloos worden geopend en gesloten, zonder elektriciteit. Het minimalistische design zorgt voor een helder uitzicht, terwijl de stevige profielen en het geharde veiligheidsglas duurzaamheid en stabiliteit garanderen. Bovendien is installatie een fluitje van een cent door de eenvoudige montagevoeten en omdat er geen stroomaansluiting nodig is. Viewline windschermen combineren functionaliteit met esthetiek, waardoor optimaal van het buiten zijn kan worden genoten.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details