Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
weinor:  ‘Het terras optimaal beschermd’
De glazen schuifwand w17 easy van weinor.

weinor: ‘Het terras optimaal beschermd’

Om langer buiten te kunnen vertoeven, hebben veel mensen inmiddels een overkapping die tegen neerslag beschermt. “Wind en slagregen kunnen het verblijf buiten echter nog steeds onaangenaam maken”, weet Martijn Westenbrink, verkoopleider Benelux van weinor. “Wat ligt er dan meer voor de hand dan glazen schuifwanden, die probleemloos onder iedere dakconstructie kunnen worden geplaatst en het zicht naar buiten niet belemmeren.” 

De glazen schuifwand w17 easy van weinor is dan de goede keuze, vindt Westenbrink. “Geschikt voor vrijwel elke overkapping, gemakkelijk te reinigen en comfortabel te bedienen. Door het Soft-Closing systeem kunnen ook grote glazen panelen zonder grote krachtsinspanning worden geopend of gesloten.” 

Door de CleanCase kan de bodemrail eenvoudig worden gereinigd.

Weinor heeft in het bijzonder aandacht besteed aan de bodemrails, wat tot de CleanCase heeft geleid, een uitsparing aan het einde van de rail. Het idee is dat vuil gemakkelijk met een handveger of poetsdoek in de CleanCase en vervolgens naar buiten kan worden geveegd en ook water wordt betrouwbaar afgevoerd. Optioneel is een vlakke onderrail voor een drempelvrije overgang mogelijk, vooral een voordeel voor mensen die minder goed ter been zijn. 

Om de compleet gesloten glasvleugels betrouwbaar op de gewenste positie te laten staan, is de w17 easy voorzien van een eenvoudige en robuuste vergrendeling. “Met een kleine druk met de voet zijn de glazen panelen stevig vergrendeld en ook weer gemakkelijk te ontgrendelen”, aldus Westenbrink. Met hoogwaardige accessoires, zoals handgrepen uit rvs, zet weinor speciale accenten. Ze volgen de trend van moderne, heldere lijnen en een schroefloze optiek. 

De panelen kunnen gemakkelijk met de voet worden vergrendeld.

Ook voor binnen

“Met een hoogwaardige scheidingswand kunnen ook binnenruimtes worden opgewaardeerd en variabel gebruikt”, constateert Westenbrink. “De glazen schuifwand w17 easy is heel geschikt als elegante, drempelvrije scheidingswand. Indien nodig kan een ruimte er snel mee worden vergroot of verkleind. Toepassing in een projectomgeving is natuurlijk ook mogelijk. Daarvoor is ook een variant van de w17 easy met ondoorzichtig, lichtdoorlatend glas leverbaar.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details