Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
WAREMA: ‘Veel beslissers op de stand ontvangen’

WAREMA: ‘Veel beslissers op de stand ontvangen’

Roelof Rozema, algemeen directeur bij Warema Benelux BV in Weert, kijkt tevreden terug op Polyclose. “Qua bezoekersaantallen is het iets tegengevallen, maar de leads waren wel goed te noemen. Ik heb in ieder geval ervaren dat het overwegend de zonweringvakhandel uit België en Nederland was, die naar Gent was afgereisd. Overigens waren we heel tevreden over het percentage bezoekers dat was ingegaan op de uitnodiging die we voorafgaand aan de beurs hadden rondgestuurd. Ongeveer 70% van de door ons aangeschreven zonweringspecialisten is ook daadwerkelijk bij ons op bezoek geweest!” 

“Het mooie was dat we veel beslissers hebben gesproken. Maar daarnaast viel me nog iets op: men is in de markt zoekende naar een stukje onderscheidend vermogen, zekerheid én service bij de fabrikanten. Daarom hebben wij in ons verhaal met name onze kernpunten kwaliteit, betrouwbaarheid en service steeds opnieuw naar voren gebracht. En als ik het over het eerste heb, kwaliteit, dan doel ik uiteraard op de producten die we leveren, maar zeker ook op de mensen die het doen en de manier waarop we processen hebben ingericht.”

Rozema en zijn collega’s hebben inmiddels al een vervolg gegeven aan alle contacten die op Polyclose zijn gelegd. “De afspraken om verder van gedachten te wisselen zijn allemaal al gemaakt!”

Cijfer voor de beurs: 8
Cijfer voor het marktsentiment: 6

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details