Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Warema: ‘Perfecte combinatie bij horren’
In het collectieboek van Warema zijn onder andere voorbeelden van profielen opgenomen.

Warema: ‘Perfecte combinatie bij horren’

Met een nieuwe collectieboek wil Warema de keuze voor insectenwering voor toevoeging aan bestaande ramen en deuren, maar ook voor inbouwsituaties eenvoudiger maken. Daarnaast is er bij de kleuren nieuws te melden: met de extra mogelijkheid om ook zwarte borstels te gebruiken, kunnen hor en raam voor wat betreft kleur nog optimaler op elkaar worden afgestemd. 

Voor de perfecte advisering tijdens plannings- of klantengesprekken heeft Warema een hoogwaardige collectieboek ontwikkeld, waarin de omvangrijke horrencollectie in een praktisch ordnerformaat is samengebracht. Het collectieboek bevat samples van de belangrijkste horprofielen die gemakkelijk kunnen worden uitgenomen om direct op het raam- of deurprofiel te controleren of het uitgekozen producttype goed past. Ook is er een stevige, uitklapbare kleurenkaart toegevoegd. Aan de ene kant daarvan zijn in geperste vensters de beschikbare gaassoorten aangebracht, zodat die direct tegen het licht gehouden kunnen worden om ze op hun lichtdoorlatendheid te controleren. Aan de andere kant van de kaart is samengevat waarvoor de verschillende weefsels geschikt zijn. Een kleurenkaart en samples van de verschillende profielen vullen het geheel aan tot een heel complete adviseringstool. Met het collectieboek kan de Warema-adviseur eenvoudig ter plaatse bepalen welke soort insectenwering constructief en qua kleur het beste past. 

Zwarte borstel-inrolpees

Horsystemen bepalen als zichtbare toevoegingen aan ramen en deuren mede het aanzien van een gevel. Voor geleiderails, afdeklijsten enzovoorts biedt Warema al sinds lange tijd een brede keuze aan kleuren en materialen aan. De borstel-inrolpees werd tot nu toe echter alleen in de standaardkleur grijs aangeboden. Grijs combineert in het algemeen namelijk goed met de meeste kleuren. 

Het collectieboek van Warema is een praktisch hulpmiddel voor de dealer om de eindgebruiker te adviseren.

Tegenwoordig wordt er echter steeds vaker gekozen voor donkere kleuren voor kozijnen en dus ook voor insectenwering. Met de nieuwe zwarte borstel-inrolpees biedt Warema ook in combinatie met die donkere kleuren een passend alternatief. De grijze inrolpees blijft de standaard bij de Warema horren, maar opdrachtgevers kunnen vanaf nu zonder extra kosten de zwarte uitvoering bestellen als ze die geschikter achten en er de voorkeur aan geven.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details