Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Volledig glazen schuifwandsysteem heroal S 20 C
Veelzijdige toepassingsmogelijkheden: heroal S 20 C maakt wind- en weersonafhankelijk gebruik van overdekte buitenruimtes mogelijk of is geschikt als esthetische oplossing voor de binnentoepassing. (Beeld: © heroal)

Volledig glazen schuifwandsysteem heroal S 20 C

Het nieuw ontwikkelde volledig glazen schuifwandsysteem heroal S 20 C is een esthetische en functionele schuifoplossing die wind- en weersonafhankelijk gebruik van overdekte buitenruimtes mogelijk maakt of in binnentoepassing kan worden gebruikt. Dankzij de veelzijdige openingsmogelijkheden biedt het ongeïsoleerde aluminium systeem hoge flexibiliteit.

​Voorbewerkte profielen

De grote flexibiliteit laat zich ook zien in de vervaardiging: Verwerkers kunnen kiezen tussen onbewerkte of voorbewerkte kozijnprofielen. De voorbewerkte profielen overtuigen, omdat het ook de productie mogelijk maakt in bedrijven die niet over een bewerkingscentrum beschikken. De zijdelingse kozijnprofielen worden hierbij naar wens voorbewerkt, zodat de kosten voor het frezen van de profielen vervallen en tegelijkertijd het snijverlies beperkt wordt. Insteekbare kozijnverbindingen, verstelbare loopwagens en een eenvoudige beglazing door middel van spierubbers vereenvoudigen de vervaardiging nog meer. Een nieuwe adapter voor afdichtingsscharen maakt hierbij snel, veilig uitstanzen van de spierubbers mogelijk.

De profielloze vleugels en de in de vloer verzinkbare dorpel verlenen het volledig glazen schuifwandsysteem heroal S 20 C transparantie en maken drempelloze doorgangen mogelijk. (Beeld: © heroal)

Hoog comfort

heroal S 20 C kenmerkt zich bovendien door hoog comfort – zowel bij de bediening als bij het vertoeven in het overdekte buitenbereik. De ruittussenruimtes van het volledig glazen schuifwandsysteem kunnen optioneel worden voorzien van nieuwe, transparante afdichtingslijsten, die eenvoudig worden aangebracht door middel van hoogwaardige kleefstrips en die niet vergelen door hun UV-bestendigheid. Deze afdichtingslijsten verlagen effectief de tochtverschijnselen en zijn ook als variant voor gebruik in stolpvleugels verkrijgbaar. Nieuwe, extra intrekdempers zorgen bovendien voor een veilig en comfortabel sluiten van de vleugels door ze tot een gewicht van 60 kg automatisch te dempen en in hun eindpositie te trekken. Vleugel-meenemers en duurzame roestvrijstalen looprails verhogen het comfort verder – ook bij brede schuifsystemen tot 7200 mm. Bovendien geven de profielloze vleugels en een dorpel die drempelloos in de vloer kan worden geïntegreerd de schuifdeur een bijzondere transparantie en maken tegelijkertijd een barrièrevrije doorgang mogelijk. Gecombineerd met het heroal DS drainagesysteem wordt voorkomend oppervlaktewater betrouwbaar en zonder tegendruk afgevoerd, om vochtschade te voorkomen.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details