Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Totallux: ‘Een ware beursbeleving met outdoor ledverlichting’
Op de beurs wordt ook getoond hoe spots en strips gecombineerd kunnen worden aangestuurd.

Totallux: ‘Een ware beursbeleving met outdoor ledverlichting’

“Wij verkopen beleving”, zegt Stephen Raithel, International Sales Manager bij Totallux. “En die beleving is precies wat Totallux op de R+T 2024 in Stuttgart wil overbrengen!” Maar natuurlijk willen we op de beurs ook een aantal van onze producten in de spotlights zetten!” 

Beleven is meemaken

Totallux staat in februari 2024 voor het eerst op de R+T. “Zo’n internationale beurs is een mooie, nieuwe uitdaging”, aldus Raithel. “Door de pandemie hebben de beurzen natuurlijk ook stil gelegen. De verwachting is daarom dat de R+T weer een boost aan de markt zal geven. Een fijne kans voor ons dus, om te laten zien wat we in huis hebben.”

En dat blijkt een heleboel! “We staan op de beurs met een aluminium dak van een klant, waar we maar liefst twaalf soorten verlichting in maken. Zo zien mensen direct wat de mogelijkheden zijn en hoe het werkt. Daarnaast zetten we kasten neer met verschillende typen spots en ledstrips. We werken samen met veel grote leveranciers en producenten van besturingen, zoals Somfy. Zo laten we meteen zien hoe je spots en strips gecombineerd kunt aansturen.” 

Totallux staat op de R+T met een dak van een klant om diverse soorten verlichting te demonstreren.

Diversiteit in verlichting

Op de beurs laat Totallux natuurlijk ook de laatste verlichtingstrends zien, waaronder tunable white, RGB-spots en ledstrips. “Tunable white maakt het mogelijk om in een handomdraai van koud licht, naar sfeervol, warm licht te schakelen. RGB-spots worden steeds populairder in de horeca. Als bijvoorbeeld witte met rode spots worden gecombineerd, geeft dat een terras een warme gloed. Een echte beleving, dus. Ten slotte zijn steeds meer mensen fan van ledstrips. Logisch, want men bepaalt makkelijk zelf de temperatuur van het licht.” 

“Verhinderd om naar de R+T te komen?”, sluit Stephen Raithel af. “We staan van 17 tot en met 19 januari 2024 ook op Polyclose in België, samen met onze partner Sunparadise. Zeker ook een bezoekje waard!” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details