Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Verano®: ‘Met het Smartfit systeem kunnen kunststof en aluminium kozijnen snel en gemakkelijk van raamdecoratie worden voorzien’
Aluminium binnenjaloezieën zijn uitstekend bestand tegen de vochtige omstandigheden in bijvoorbeeld badkamer of keuken.

Verano®: ‘Met het Smartfit systeem kunnen kunststof en aluminium kozijnen snel en gemakkelijk van raamdecoratie worden voorzien’

Het systeem wordt eenvoudig gemonteerd door middel van clips of magneetstrips, wat ervoor zorgt dat er niet in de kozijnen hoeft te worden geboord en geschroefd. Voor onderhoud van het systeem of het schoonmaken van de kozijnen kan het gemakkelijk worden gedemonteerd. 

Het Smartfit systeem bestaat uit aluminium profielen die kunnen worden voorzien van (honingraat)plissés, aluminium jaloezieën van 16 of 25 mm of rolgordijnen. “Het Smartfit systeem is daarmee erg veelzijdig en kan in bijna alle gevallen voldoen aan de wensen van de consument”, aldus Evelien Janssen. Het Smartfit systeem wordt bediend door middel van een handgreep of met een tuimelstang-/koordsysteem (rolgordijnen). 

“Omdat de Verano® stoffen- en lamellencollecties enorm zijn, kunnen consumenten op onze website gratis vijf kleurstalen naar keuze aanvragen”, vertelt Evelien Janssen. “Op die manier kunnen zij de materialen en de kleuren van de stoffen en lamellen tijdens hun oriëntatie rustig thuis bekijken. Dat is in onze beleving de enige manier om de kleuren en materialen te vinden die volledig aansluiten bij het eigen interieur.” 

“Het hele assortiment Verano® raamdecoratie wordt geproduceerd in Nederland”, vertelt Evelien Janssen tot besluit. “Hierdoor kunnen we snelle levertijden hanteren van vijf tot maximaal tien werkdagen. Daarnaast verzorgen we consumentenleveringen voor onze partners, zodat consumenten razendsnel gebruik kunnen maken van hun nieuwe aankoop.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details