Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
VELUX lanceert elektrisch bedienbare VELUX INTEGRA uitzettuimelvenster

VELUX lanceert elektrisch bedienbare VELUX INTEGRA uitzettuimelvenster

Panoramisch uitzicht en handige bediening in één

Het innovatieve VELUX INTEGRA® uitzettuimelvenster biedt huiseigenaren, dankzij het elektrische bedieningssysteem, een onbelemmerd uitzicht en ultiem gebruiksgemak. 

VELUX INTEGRA

Het elektrisch bedienbare VELUX INTEGRA uitzettuimelvenster is ontworpen voor gebruiksgemak. Met één druk op de knop van de wandbediening wordt het dakraam aan de onderzijde geopend en ontstaat er direct een balkonachtig gevoel met volop daglicht en frisse lucht. Het dakraam kan ook handmatig worden geopend en 180 graden worden getuimeld om de buitenruit eenvoudig te reinigen. Het VELUX INTEGRA uitzettuimelvenster is standaard uitgerust met een regensensor die ervoor zorgt dat het dakraam automatisch sluit als het gaat regenen.

VELUX INTEGRA

Nieuw rolluik voor gezond binnenklimaat

Om in ieder seizoen te zorgen voor een optimaal binnenklimaat is speciaal voor het VELUX INTEGRA uitzettuimelvenster ook een nieuw rolluik ontworpen. Dit rolluik kan volledig naar beneden worden gerold, zelfs wanneer het dakraam helemaal openstaat. Het voorkomt schittering en biedt verkoelende schaduw, terwijl frisse lucht gewoon naar binnen kan.

Het dakraam kan gekoppeld worden aan VELUX ACTIVE with NETATMO. Dit smart home automation systeem met sensoren zorgt altijd voor een optimaal binnenklimaat door automatische ventilatie en zonwering. Daarnaast is bediening mogelijk via de VELUX ACTIVE app, die verbinding kan maken met Apple HomeKit, Google Assistent producten en spraak assistent Siri.

Het elektrisch bedienbare VELUX INTEGRA uitzettuimelvenster is verkrijgbaar in acht formaten en eenvoudig te monteren. De wandbediening is automatisch gekoppeld aan het dakraam, waardoor deze niet geconfigureerd hoeft te worden. Alle standaard VELUX buitenzonweringen en raamdecoratie kunnen eenvoudig op het dakraam worden gemonteerd.

Ontdek meer over het elektrische VELUX INTEGRA uitzettuimelvenster op: www.velux.nl/gpu-integra

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details