Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
SUYS: ‘Een gevestigde waarde die niet op zijn lauweren rust’
De nieuwe Minirol® INTEGRATED van SUYS.

SUYS: ‘Een gevestigde waarde die niet op zijn lauweren rust’

Het Belgische familiebedrijf SUYS, voorheen Building Shutters, bestaat 50 jaar! Dat is de afgelopen maanden al uitgebreid gevierd, onder andere met een complete rebranding. Op de R+T in Stuttgart werd uitgepakt met een aantal innovaties. 

Femke Desmet vertelt. “Net als op Polyclose hebben wij op de R+T de Lockscreen® SKY getoond, een hellende screen met een traditionele behuizing. Zoals de naam al zegt, werkt ook deze screen met de Lockscreen®-technologie, die garant staat voor een strak en puur design. De SKY maakt ons Lockscreen®-assortiment compleet.” 

Zelfs bij een gevestigde waarde als rolluiken blijven ontwikkelingen zich ontrollen. Ook voor deze productgroep is een minimalistisch design de norm. Specifiek voor de moderne bouwstijlen, waar de gevel in stucwerk wordt afgewerkt, presenteerde SUYS de nieuwe Minirol® INTEGRATED. “Bij deze unieke rolluikkast is een L-profiel ontwikkeld, waartegen de stuclaag van de buitengevel wordt aangebracht. De rolluikkast wordt zo naadloos geïntegreerd, maar blijft wel toegankelijk voor revisie via een klep aan de onderzijde.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details