Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Veel nieuwe innovatieve producten van elero

Veel nieuwe innovatieve producten van elero

Gelukkig heeft elero tijdens de lockdown gewoon door kunnen werken. Omdat niet iedereen dit kon heeft dit veel nieuwe klanten opgeleverd. Zij zijn nu minder afhankelijk van slechts één motorenleverancier. Bij elero kon de productontwikkeling ook gewoon doorgaan.

RolSolar M 868 DC

De gelijkstroom buismotor RolSolar M 868 DC voor rolluiken en zonwering werkt op zonne-energie. Hij is verkrijgbaar als elero-uitvoering, Rondhead (RH) of Somfyhead (SH) en werkt zonder netaansluiting, met hindernisherkenning en geruisloze soft-rem, bidirectionele ProLine afstandsbediening en is integreerbaar met elero Centero Home. Meerdere accu’s of zonnepanelen zijn combineerbaar. De RolSolar M 868 DC bestaat in 10 en 20 Nm en wordt ook geleverd als complete sets met keuze uit twee soorten accu’s en zonnepanelen.

RolMotion 868

De RolMotion 868 is een superstille motor van 6 tot 25 Nm. Hij heeft twee draaisnelheden: 5 en 14 toeren per minuut die met de handzender of schakelaar gekozen wordt. Ook het rolluik beweegt daardoor superstil. Beschikbaar met geïntegreerde ontvanger: ProLine 868 of EnOcean*, heeft natuurlijk hindernisherkenningen is verkrijgbaar als elero-uitvoering, Rondhead (RH) of Somfyhead (SH).

*: EnOcean is een smarthome platform waarvan producten als sensoren, hand- en wandzenders de leuke eigenschap hebben dat deze zonder batterij werken. Zo’n 150 fabrikanten leveren apparaten die voldoen aan de EnOcean-standaard.

VariEasy SH

De VariEasy SH is een eenvoudige projectmotor voor rolluiken en zonwering met mechanische eindschakelaar. Vertrouwde elero-kwaliteit verkrijgbaar tot en met 30 Nm.

www.elero.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details