Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nieuws

The new Sun Shading Solutions Business unit is coming

Sun-Shading-Solutions-Business-Unit[4]

23 februari 2021 Leestijd 5 minuten

Deel dit artikel

De nieuwe BU is verantwoordelijk voor alle zonweringsystemen van de groep en omvat de activiteiten van Nice, elero en TTGO, die gaan van rolgordijnen, luiken en zonneschermen tot buitenzonwering en gevelbekleding.

Twee feiten leggen de basis voor deze nieuwe Business Unit. Enerzijds is er een grote wereldwijde vraag naar geautomatiseerde zonweringsystemen: door onze krachten te bundelen en een gecoördineerde strategie te volgen zullen wij met ongekende kracht kunnen inspelen op de verzoeken van de markt om ons volledige verkooppotentieel te ontwikkelen. In dit opzicht werken de Covid-19 pandemie en de daaruit voortvloeiende beperkingen als een versneller doordat zij vele openbare inrichtingen ertoe brengt hun gebouwen opnieuw in te richten om hun capaciteit te vergroten, waarbij soms zelfs gebruik wordt gemaakt van buitenruimten. Over de hele wereld is er een sterke creatieve drang om binnen- en buitenruimten te herconfigureren en dit vereist nieuwe technologie op het gebied van zonwering die op de verschillende seizoenen kan worden afgestemd. Anderzijds helpt de oprichting van de BU de groep schaalvoordelen te realiseren die een vermindering van de aankoop- en productiekosten mogelijk maken, door gebruik te maken van grotere volumes, standaardisering en modulaire producten.

De Business Unit is opgericht om ons netwerk te versterken en uit te breiden, zodat Nice de op één na sterkste speler op de wereldmarkt kan worden. Dankzij een multimerkenportfolio zal het gemakkelijker worden om aan de eisen van klanten en eindgebruikers te voldoen. Dankzij de nieuwe BU kunnen wij ons beter richten op specifieke markten en profiteren van de integratie tussen de merken, waardoor het ecosysteem van Nice wordt versterkt met zijn geavanceerde technologie. Sun Shading Solutions komt voort uit een nauwe samenwerking met elero, de Duitse onderneming van de groep Nice die gespecialiseerd is in het domein van de beeldschermen. De BU krijgt haar hoofdkantoren in Oderzo (Italië) en Schlierbach (Duitsland) met een wendbare organisatie. Het nieuwe BU-team staat onder leiding van Enzo Viola, elero’s Managing Director. Hij legt uit: “Wij streven ernaar om op wereldschaal steeds succesvoller te worden in nieuwe marktsegmenten, waarbij wij ons nog steeds richten op de klanten op lokaal niveau. Dankzij onze nabijheid tot de markt, de expertise van een traditioneel Duits bedrijf en de kracht van een wereldspeler, hebben we alles wat we nodig hebben om dit doel te bereiken”.

2021 wordt een belangrijk jaar voor de Nice Groep. De oprichting van een nieuwe BU verbreedt ons aanbod en versterkt onze visie, zodat wij beter kunnen inspelen op de behoeften van de klanten: dankzij een uitgebreide productportefeuille in alle prijsklassen zullen wij uiteindelijk nieuwe marktaandelen verwerven. Tegelijkertijd zal het een grote uitdaging zijn voor alle dochterondernemingen van de groep: de BU is een nieuwe kans om de samenwerking tussen alle afdelingen en markten te testen en te verbeteren en zo de wereldwijde geïntegreerde aanpak van de groep te versterken.

#NiceLife

Nice – elero Benelux – Sun Shading Solutions team Is ook reeds een feit, we waren er als de kippen bij om de business unit naar buiten te brengen, ons team zowel buitendienst als binnendienst heeft jaren ervaring in de Sun Shading Solutions toepassingen en zal u van A tot Z kunnen bijstaan bij al uw vragen.

Nice – elero Benelux – ambachtenlaan 17 – 3001 Heverlee

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details