Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Producten

Teckentrup: ‘De CarTeck sectionaaldeur anno nu’

p.-66-teckentrup-flyer_2019_smarthome_nl-4-kopieren

13 november 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De meeste garagedeuren kunnen op twee manieren worden geopend: handmatig of automatisch. Een slimme garagedeur is een geautomatiseerde garagedeur die is aangesloten op een bestaand smart home-systeem dat de mogelijkheid biedt om de garagedeur ook op afstand te bedienen.

“Met behulp van een app kan de garagedeur eenvoudig van afstand worden geopend en gesloten en ook kan de status worden opgevraagd”, aldus Jordin Reitsma van Teckentrup BV. “Door de deur te integreren in een smart home-totaalconcept kunnen andere smart home-apparaten ook met elkaar worden verbonden en automatisch aangestuurd.”

“Van verlichting tot verwarmingsregeling tot entertainmentsystemen, Smart Home is de trend van deze tijd”, constateert Reitsma. “Voor de slimme integratie van onze CarTeck garagedeur hebben we met ons Homee systeem een eenvoudig en flexibel concept ontwikkeld.”

Omdat veel apparaten verschillen in de draadloze technologie die ze gebruiken om te communiceren, zijn er modulaire oplossingen. “Met Homee biedt Teckentrup zo’n modulaire oplossing”, legt Reitsma uit. “Op basis van een centrale kubus, de Brain Cube, waarop alle informatie wordt verzameld en opgeslagen, is er voor elke draadloze technologie een extra kubus beschikbaar. Door eenvoudigweg extra kubussen op de Brain Cube aan te sluiten, kunnen extra apparaten met nieuwe draadloze technologieën eenvoudig worden geïntegreerd. Dat betekent dat het hele besturingssysteem op één platform beschikbaar is. Smart home zoals het hoort te zijn!”

Meer informatie op www.teckentrup.nl/smart-home, waar ook een video kan worden bekeken.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details