Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Brustor: ‘Grotere terrassen overdekken’
Gekoppelde B128XL.

Brustor: ‘Grotere terrassen overdekken’

Brustor toonde zijn nieuwe producten dit jaar op de R+T in een volledige nieuwe stand. De nadruk lag op de beleving van het buitenleven. Er was veel ruimte om alle noviteiten te ontdekken en natuurlijk ook om met de medewerkers van het bedrijf in gesprek te gaan. 

Dankzij de nieuwe koppelingsmogelijkheid biedt de pergola B128XL vanaf nu meer opties aan horeca-uitbaters. Het overdekken van grote oppervlaktes is nu mogelijk door meerdere modules te verbinden. De B128XL is in feite een zonnescherm en terrasoverkapping in één, standaard voorzien van een oprolbaar doekdak. Er zijn echter verschillende personalisatiemogelijkheden, zoals de combinatie met geïntegreerde Brustor ZIP screens in verschillende kleuren, ledverlichting in het frame en terrasverwarming. 

Ook het kubistische B800 glasdak van Brustor is vanaf dit jaar breder inzetbaar en nu ook in een vrijstaande variant beschikbaar. De geïntegreerde Brustor ZIP screens zijn ook voor de vrijstaande module beschikbaar, zodat een afgesloten geheel ontstaat. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details