Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nieuws

SunSelect Zonwering BV uitgeroepen tot Sunmaster Premium Dealer van het jaar!

p1050267-kopieren

10 oktober 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Sunmaster Premium Dealer van het jaar 2019

Sunmaster heeft tijdens haar jaarlijks terugkerende Premium Dealer Event, welke dit jaar op het Circuit in Zandvoort plaatsvond, haar Premium Dealer van het Jaar bekend gemaakt. Hiermee beloont Sunmaster haar Premium Dealer die opvalt, door de manier waarop zij het merk Sunmaster en hun eigen zaak profileren op het gebied van productpresentatie, service, marketing en klantgerichtheid. Maar ook die zich onderscheiden door hun passie voor het merk en een proactieve houding door met Sunmaster mee te denken.

Sunmaster werkt nauw samen met haar Premium Dealers. Deze Premium Dealers zijn verspreid over heel Nederland. Deze klantengroep wordt getoetst op tal van zaken, zoals de showroom waarin het volledige assortiment van Sunmaster getoond wordt, het merk Sunmaster als eerste binnen haar segment ingezet wordt, maar ook het volledige assortiment van Sunmaster gevoerd wordt. En uiteraard een gedreven ondernemerschap, het specialistische advies en klantcontact richting consumenten, met vooral een positieve relatie met ons als leverancier. Op maandag 7 oktober is bij SunSelect Zonwering BV in de showroom de prijs uitgereikt, welke bestaat uit een award, een overheerlijke taart en een waardebon te besteden aan Google Adwords of een bedrijfsuitje. Michel Hartman (directeur/eigenaar SunSelect) heeft vol enthousiasme zijn waardering uitgesproken en de feestelijke gebeurtenis gevierd met medewerkers van SunSelect Zonwering BV. Welke prijs zij zullen kiezen zal nog bekendgemaakt worden.

SunSelect Zonwering BV is een landelijk opererend bedrijf dat gevestigd is in Almere. Het bedrijf is opgericht in 1994 en is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel servicegericht zonweringbedrijf. SunSelect Zonwering BV bestaat uit een team van eigen specialistische monteurs, verkoopadviseurs, planners en kantoorpersoneel, alle producten door ons geleverd en/of gemonteerd staan in onze branche in het midden en hogere segment. Nogmaals gefeliciteerd en keep up the good work!

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details