Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Sunmaster geeft een zonnescherm weg op 100% NL!

Sunmaster geeft een zonnescherm weg op 100% NL!

Paul & Paul verzorgde de vakkundige montage! 

Op dinsdag 9 juli heeft Sunmaster met haar Premium Dealer Paul & Paul het Sunmaster SunEye knikarmscherm geleverd en gemonteerd, compleet naar wens van de winnares van de radiocampagne ’t zonnetje in huis’ op 100% NL.

In de maanden april en mei was Sunmaster landelijk te horen op de radiozender 100% NL! Sunmaster en 100% NL hadden samen een gave campagne opgezet, genaamd ‘t Zonnetje in huis. Zij zijn samen op zoek gegaan naar de sfeermaker, ‘t zonnetje in huis, en op zoek naar de mooiste familieverhalen. Want een gezin bestaat vaak uit verschillende type mensen. Deze diversiteit maakt een gezin uniek en bijzonder en er is altijd wel ‘een zonnetje’ in elk huis. Deelnemers konden hun motivatie insturen en maakten daarmee direct kans om gebeld te worden door Barry, in De Barry Paf Show. Tijdens de campagne was er elke dag een dag winnaar die een zomerpakket won. Deze dag winnaars maakten allemaal kans op het winnen van de hoofdprijs, namelijk een prachtig knikarmscherm van Sunmaster inclusief montage. Sunmaster werkt nauw samen met haar belangrijke klantgroep Premium Dealers en heeft deze prijswinnaar gekoppeld aan haar Premium Dealer Paul & Paul. Paul & Paul heeft deze opdracht met veel plezier opgepakt. De kracht van Paul & Paul is; met hun specialistisch vakmanschap de klant tevreden stellen en dat is ook hier gebeurd.

Vrijdag 24 mei is het finalespel gespeeld in de studio van 100% NL. Het was een feestelijke happening in de studio van 100% NL. De dag winnaars hebben afzonderlijk van elkaar het finalespel gespeeld en moesten binnen 15 seconden zoveel mogelijk tracks met in de titel het woord ‘sun’ of ‘zon’ opnoemen. Christel Beekman uit Harmelen wist er onder deze spanningsdruk vier op te noemen en won daarmee het SunEye knikarmscherm! Dinsdag 9 juli is dit knikarmscherm in gewenste kleur en doekdessin van de winnares, vakkundig gemonteerd bij haar thuis door de Sunmaster Premium Dealer Paul & Paul!

Bijschrift foto 1: Van links naar rechts: Lilly Thiescheffer (Sunmaster), winnares Christel Beekman, Erwin de Wit (Sunmaster) en Arie Paul (Paul & Paul)

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details