Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Sunmaster:  ‘Forse uitbreiding rolluikprogramma  Sunmaster Nederland BV’

Sunmaster: ‘Forse uitbreiding rolluikprogramma Sunmaster Nederland BV’

Sunmaster heeft met de uitbreiding van zijn bedrijfspand ook de rolluikafdeling ambitieus opgewaardeerd, vertelt marketingmanager Lilly Thiescheffer. Ook is het rolluikenprogramma van Sunmaster fors uitgebreid. Het begint ermee dat aan het populaire RollBasic programma – het huismerk van Sunmaster – twee nieuwe lamelkleuren zijn toegevoegd, namelijk Quartsgrijs en Naturel. Met de reeds in het programma opgenomen kleuren kunnen er nu dus in totaal vijftien kleurcombinaties worden gemaakt.

Naast het eigen rolluikprogramma voert Sunmaster ook gerenommeerde merken als heroal en ALUKON. In het ALUKON programma is de uitbreiding nog forser, aldus Lilly Thiescheffer. “Sunmaster en ALUKON maken het de klanten van Sunmaster nog gemakkelijker met het bestellen en verkopen van de ALUKON rolluikproducten. Kon men het vorig jaar in het assortiment gerolvormde kasten al kiezen uit maar liefst 13 standaardkleuren, is dat aantal nu uitgebreid tot 37, en dat zonder meerprijs!”

Bij de extrusiekasten maakt Sunmaster het nog bonter, meent Lilly Thiescheffer. “Hier kan zonder meerprijs worden gekozen uit dezelfde range standaardkleuren als bij de rolvormkasten, maar kan daarnaast nu ook nog eens worden gekozen voor glad, mat of structuur. Dit betekent meer dan honderd kastkleurmogelijkheden!”

Gecombineerd met het royale aanbod lamelkleuren biedt dat de mogelijkheid om bij Sunmaster uit meer dan 2500 mogelijke standaard kleurcombinaties te kiezen! “Voor de eindgebruiker die binnen deze 2500 kleurencombinaties nog steeds niet vindt wat hij zoekt, zijn ook nog eens alle niet-standaard RAL kleuren leverbaar, zij het dan wel tegen een kleine meerprijs”, aldus Lilly Thiescheffer. “Wie wil weten welke kleuren er allemaal standaard leverbaar zijn, kan contact opnemen met onze afdeling Verkoop.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details