Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
SUNFLEX presenteert nieuwe schuiframen tijdens de Fensterbau Frontale in Neurenberg

SUNFLEX presenteert nieuwe schuiframen tijdens de Fensterbau Frontale in Neurenberg

Tijdens de Fensterbau Frontale in Neurenberg presenteert SUNFLEX Aluminiumsysteme GmbH van 19 tot en met 22 maart 2024, veel noviteiten. Zo heeft de specialist in glazen vouw- en schuifsystemen zijn portfolio uitgebreid met schuiframen. We hebben het over de SF60 en SF80, raamsystemen met bijzonder fijne aanzichten.

“Het bijzondere van deze nieuwe schuiframen zit in de slanke, minimalistische esthetiek en toch (hoog-)isolatie eigenschappen”, legt algemeen directeur Dennis Schneider uit. “De systemen zijn bovendien individueel configureerbaar en eenvoudig te monteren. Met een volledig verzinkbaar buitenkader, een vleugelraam waarvan slechts 21 mm zichtbaar is, en een middenstijl van slechts 30 mm breed, creëren ze een open ruimtegevoel met vloeiende overgangen tussen binnen en buiten.” Desondanks bereikt het SF80 systeem door zijn beglazing zelfs Uw-waarden van 0,8W/m2K.

Blikvanger

Ook aan de stand kunnen bezoekers het kubistische terrasdak SF300 vinden. Zowel esthetisch als functioneel is dit glazen dak een blikvanger. Met een dakneiging van slechts 2° en interne statiek ontstaat er slechts een geringe helling die regenwater doelgericht afvoert.

“Omdat het dakoppervlak subtiel achter de 300 mm hoge, rondom lopende kubusafwerking verborgen ligt, is de helling niet zichtbaar. Dit maakt een plat, maar elegant uiterlijk mogelijk. Verborgen regenpijpen en verschillende ontwerpvarianten van de waterafvoer zorgen bovendien voor een betrouwbare dakdrainage”, aldus Schneider.

Standnummer: Hal 7A, stand 516

Over Sunflex

SUNFLEX Aluminiumsysteme GmbH uit Wenden-Gerlingen is al meer dan 35 jaar een gespecialiseerde fabrikant van schuifsystemen, draai-schuifsystemen, vouw-schuifsystemen, horizontale schuifwand-systemen en terrasdaken.

Het bedrijf biedt met haar assortiment aan produxten de meest uiteenlopende mogelijkheden om maximale woonoppervlakten te creëren en tegelijkertijd de gebruikswaarde aanzienlijk te verhogen. Als een van de toonaangevende bedrijven in deze sector levert men veelzijdige oplossingen voor terrassen, wintertuinen, gevels, balkons en bedrijfsingangen, ruimteverdeling en scheidingswanden. Afgestemd op de individuele behoeften van klanten, integreren de SUNFLEX-oplossingen harmonieus in de omgeving.

Klanten waarderen vooral de gemakkelijke en intuïtieve bediening, het hoge kwaliteitsniveau en de lange levensduur van de producten. Landelijk zijn ongeveer 150 medewerkers actief voor het nog steeds groeiende en succesvolle familiebedrijf.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details