Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
SUNFLEX glazen wanden en overkappingen

SUNFLEX glazen wanden en overkappingen

Wereldspeler met lokaal fundament

SUNFLEX is duidelijk geen ‘groentje’ als het om glazen wanden en terrasoverkappingen gaat. Al in 1963 is de firma Schneider Rolladen und Markisen opgericht, waar in 1986 SUNFLEX Aluminiumsysteme GmbH uit is voortgekomen. Dit bedrijf is destijds speciaal opgericht voor de ontwikkeling en productie van vouw-schuifsystemen. Daar zijn later overkappingen aan toegevoegd.

SUNFLEX wordt gekenmerkt door de waarden die gerust als traditioneel Duits kunnen worden gezien: 

  • familiebedrijf; 
  • lokale wortels;
  • middelgroot, met een ambachtelijk basis en vervolgens uitgegroeid tot een modern industriebedrijf; 
  • veel aandacht voor innovatie en productontwikkeling;
  • gebruikmakend van hoogwaardige techniek en moderne productiemethoden. 

Het gemakkelijkst samengevat met:
‘Made in Germany’! 

SUNFLEX werkt open en constructief samen met zijn klanten en leveranciers. Discussie wordt aangezwengeld én gewaardeerd. Uitgebreide informatie over de wensen, plannen en ideeën van dealers en klanten vormen immers de basis voor langdurige en vruchtbare samenwerkingen én voor de beste productkwaliteit en maximale klanttevredenheid. 

De vakkennis van de medewerkers en de wens om de concurrentie steeds een stap voor te zijn, resulteert in een SUNFLEX-productgamma dat voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, functionaliteit en design. 

Glazen wanden

SUNFLEX is gespecialiseerd in vouw-, schuif- en schuif-draaisystemen en horizontale schuifwanden van glas die de gebruiker maximaal laten genieten van zijn leefruimte en zijn omgeving. Het assortiment wordt gekenmerkt door een rijke verscheidenheid aan vormen en uitvoeringen, maar ook aan materialen. Eindgebruikers kunnen kiezen uit systemen uit aluminium en hout en uit verschillende glassoorten in verschillende diktes en met uiteenlopende eigenschappen, zoals glassoorten die warmte weren en geluid reduceren. Een andere optie zijn inbraakwerende systemen. Zo kan SUNFLEX voor iedere situatie een oplossing op maat aanbieden, zelfs voor complexe situaties die bijvoorbeeld om gebogen systemen of extreme geluid- of warmte-isolatie vragen. 

Overkappingen

Sinds enkele jaren heeft SUNFLEX ook overkappingen in zijn leveringsprogramma, uiteraard met dezelfde aandacht voor kwaliteit, functionaliteit en design. Een opvallend voorbeeld daarvan is de kubistisch vormgegeven SF300 die goed aansluit bij moderne, lineaire bouwstijlen, maar ook een mooie contrasterende combinatie kan vormen met meer traditionele architectuurstijlen. Het heel licht hellende glasdak van de SF300 gaat onopvallend schuil achter een 300 mm hoge, strak en horizontaal vormgegeven dakrand. Het geeft de terrasoverkapping zijn moderne, kubistische uitstraling. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details