Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Stevige werkschoenen met karakter

Stevige werkschoenen met karakter

De Mr. Miles Sahara Honey S3 is een comfortabele werkschoen die bij uitstek geschikt is voor industrieën waar stevig schoeisel vereist is. Het mooie van de Sahara is dat hij stoerder is dan welke schoen ook. Hoe meer hij meemaakt, hoe karakteristieker zijn looks. Het belangrijkste is natuurlijk dat de werkschoen valt in veiligheidsklasse S3. Safety first. Ga voor meer informatie naar: www.mrmiles.eu.

De Mr. Miles Sahara is ontwikkeld voor mensen die werken in de bouw of in de constructie-, metaal-, transport- en agrarische sector. Hij is gemaakt van hoogwaardig Nubuck, een licht geschuurde ledersoort. De zolen zijn gemaakt van PU/Nitril waardoor ze slijtvast, slipvast en resistent zijn tegen olie en zuren. De tussenzool van Kevlar zorgt ervoor dat er geen scherpe voorwerpen de schoen kunnen binnendringen. Dankzij de textiele voering is de ademende werking optimaal.

Ruige omstandigheden

De Mr. Miles Sahara is gemaakt voor ruig terrein en ruige omstandigheden. De hoge schacht sluit perfect aan om enkel en kuit, de schoen is daarom ook geschikt voor mensen met enkelblessures of zwakke enkels. Hoge veiligheidsschoenen worden aangeraden in branches waar met zware objecten en machines wordt gewerkt.

Informatie

De Mr. Miles Sahara Honey werkschoen valt in veiligheidsklasse S3 en is verkrijgbaar via www.mrmiles.eu. Prijs inclusief BTW € 69,97.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details