Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
SERGE FERRARI STELT VOOR: ‘Soltis Proof W88 – een waterdicht, lichtgewicht en lichtdoorlatend doek’
Soltis Proof W88 is licht en dun en rolt klein op.

SERGE FERRARI STELT VOOR: ‘Soltis Proof W88 – een waterdicht, lichtgewicht en lichtdoorlatend doek’

Nieuwe consumententrends en de gevolgen van de gezondheidscrisis hebben van woninginrichting een belangrijk thema gemaakt. De pergola, ooit een eenvoudige aan- of bijbouw, is een verlengstuk van het huis geworden. Een volwaardige leefruimte die het mogelijk maakt om bij alle weersomstandigheden rondom het huis van het buitenleven te genieten. Bovendien draagt de pergola bij aan waardevermeerdering van het huis. 

Een pergola is een extra ruimte bij het huis om gezellig te eten of voor extra ontspanning en rust. Ook de horeca heeft het fenomeen pergola opgepikt. Sommige horecazaken hebben het aantal zitplaatsen verdubbeld of verdrievoudigd door gebruik te maken van deze nieuwe toepassing. De voorwaarde thuis of elders is wel dat de temperatuur aangenaam is. 

Om deze nieuwe leefruimte te beschermen, is Soltis Proof W88 een innoverende oplossing. Dit doek combineert een hoge lichtdoor­latendheid met een totale ondoordringbaarheid voor de gevolgen van slecht weer. Soltis Proof W88 is zowel dun als licht en het neemt weinig ruimte in, wat een pre is voor intrekbare en oprolbare daken. Daarom dit doek perfect geschikt voor buitenconstructies, zoals pergola’s, oprolbare overkappingen met rits of zonnezeilen. Deze veelzijdigheid maakt Soltis Proof W88 geschikt voor zowel particuliere als professionele toepassingen.

Soltis Proof W88 is gebaseerd op de Précontraint®-technologie, een gepatenteerd fabricageprocédé dat het weefsel unieke eigenschappen verleent: 

  • superieure weerstand tegen rekken en scheuren
  • geen vervorming tijdens installatie en gebruik
  • superieure esthetische en mechanische duurzaamheid
  • een glad oppervlak dat gemakkelijk kan worden schoongemaakt

In tegenstelling tot weefsels waarbij als het ware een film over het weefsel wordt aangebracht, heeft Soltis Proof W88 een volledig doorschijnende coating die tijdens het productieproces wordt aangebracht. Hierdoor wordt het risico van delaminatie – dat wil zeggen het loslaten van de coating van het doek – geëlimineerd en de levensduur verlengd. 

Naast zijn hoogwaardige mechanische en technische eigenschappen laat Soltis Proof W88 – dankzij de regelmatige weving – een maximale hoeveelheid natuurlijk licht onder de overkapping toe. Het uv-bestendige doek laat tot 21% van het licht door, ongeacht de gewenste kleur en zorgt daarmee voor een gezellige sfeer met een warme uitstraling. 

De conclusie is dat Soltis Proof W88 op subtiele wijze technische prestaties koppelt aan creatief design. Het doek, dat in maart is gelanceerd, heeft alles in zich om zijn publiek te verleiden en te laten genieten.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details