Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Sattler: ‘Compactheid beurs leidde tot hoge kwaliteit bezoekers’

Sattler: ‘Compactheid beurs leidde tot hoge kwaliteit bezoekers’

Op de stand van Sattler op Polyclose lag dit jaar de focus van de presentaties op drie zaken. Dat waren het Acryl Screendoek Twillight Comfort #262, omschreven als “concurrerend geprijsd, strategisch zeer interessant”, de Elements Oeko Weave #393 Re-used garens, “Made in Green gecertificeerd”, en de OekoTex standaard 100+ de OekoTex SteP, ook gecertificeerd: “Made in Green gecertificeerd”.

De toelichtingen op deze producten zijn van Nico van Hattum van Sattler, die met een team van vier medewerkers op de beurs stond. “De laatste tien jaar hebben we onze naam als leverancier van kwalitatief hoogwaardig zonweringdoek in de Benelux weten te versterken”, vertelt hij. “Dat we op de stand een zipscreen met een acryl screendoek hadden staan, was voor velen een aangename surprise. Maar ja, je staat immers als bedrijf ook op een beurs om te kunnen verrassen!”

Van Hattum vond de kwaliteit van de contacten met bezoekers aan Polyclose hoog. “Ik denk dat dit kwam door de compactheid van de beurs. Bezoekers konden de tijd nemen om ook over belangrijke details van gedachten te wisselen.” In zijn algemeenheid was het team van Sattler dan ook tevreden over Polyclose. “Maar het was wel jammer dat een aantal vaste exposanten ontbrak.” 

Voor Nico van Hattum en zijn collega’s is het nu zaak om de follow-up van Polyclose ter hand te nemen. “Doen wat je zegt is belangrijk in een seizoensmarkt, zoals de zonweringbranche. We hebben het nu dus druk met het inplannen van afspraken en het toesturen van alle beloofde documentatie.”   

Cijfer voor de beurs: 9
Cijfer voor het marktsentiment: 8

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details