Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
R+T wordt uitgesteld tot 2022

R+T wordt uitgesteld tot 2022

Messe Stuttgart stelt de volgende editie van R+T – ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor rolluiken, deuren/poorten en zonwering – uit tot 21 – 25 februari 2022. De beslissing is het resultaat van intensieve gesprekken tussen de projectmanagers en alle partners, ondersteunende verenigingen, de adviesraad en toonaangevende fabrikanten.

Daarnaast is in de afgelopen weken een uitgebreid, grotendeels persoonlijk onderzoek uitgevoerd onder nationale en internationale exposanten, dat ook een duidelijk resultaat heeft opgeleverd. Met name door het hoge niveau van internationaliteit en de extreem lange voorbereidingsfase, blijkt het niet mogelijk om R+T op dit moment betrouwbaar in de gebruikelijke kwaliteit te implementeren. Met het verschuiven naar 2022 wil de organisatie haar exposanten en partners de grootst mogelijke planningszekerheid bieden. Zij is blij dat zij samen met de industrie een oplossing heeft gevonden om voort te bouwen op het succes van ’s werelds meest toonaangevende beurs. 

R+T 2022

Nieuw digitaal R+T-formaat in 2021

Het uitstel van R+T opent echter ook nieuwe deuren. Op de oorspronkelijke data van het evenement, van 22 tot 26 februari 2021, krijgen exposanten de kans om de innovaties en nieuwe producten die ze hebben ontwikkeld op een digitaal platform – R+T Digital – aan een wereldwijd vakpubliek te presenteren. De kern van dit digitale formaat is de R+T Innovation Award, dat als een live-evenement zal plaatsvinden. Het programma wordt aangevuld met hybride, branchespecifieke lezingen en diverse matchmakingmogelijkheden.

Over R+T

Al meer dan 50 jaar presenteren bedrijven hun innovaties op R+T – ’s werelds meest toonaangevende vakbeurs voor rolluiken, deuren/poorten en zonwering. Talrijke gespecialiseerde forums en netwerkevenementen maken het mogelijk om contacten te leggen en nieuwe impulsen mee naar huis te nemen voor uw dagelijkse werk. De R+T is dé internationale ontmoetingsplaats voor de industrie, een trendbarometer en een platform voor innovatie. De volgende editie van R+T wordt eenmalig uitgesteld en vindt plaats van 21 tot 25 februari 2022, voor het eerst van maandag tot vrijdag. De volgende R+T wordt in 2024 gehouden en keert daarmee terug naar de traditionele cyclus.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details