Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
ROMA: ‘Polyclose is voor ons de belangrijkste beurs voor de Benelux’
De grote stand van ROMA op Polyclose 2022 was de voorloper voor een nieuw standconcept dat ook in 2024 in Gent gebruikt zal worden.

ROMA: ‘Polyclose is voor ons de belangrijkste beurs voor de Benelux’

Het afgelopen jaar heeft ROMA op Polyclose een nieuw standconcept geïntroduceerd dat inmiddels de norm is voor de hele ROMA-organisatie. Het zal ook in 2024 in Gent weer de basis vormen voor de ROMA-presentatie. “Aan de ROMA-stand zal daarom weinig veranderen”, merkt Toon van Osta op, “behalve dan dat we natuurlijk weer met nieuwe producten en productverbeteringen komen, zoals de zonweringspecialisten ons kennen. De grote ROMA-organisatie is immers continu bezig om het productaanbod uit te breiden en te verbeteren. Dat verwacht men van ons!” 

Met het nieuwe standconcept wordt het accent op beleving gelegd.

“Elke editie deelnemen is voor ons een must om onze sterke positie op de markt voor rolluiken en zonwering in de Benelux te kunnen behouden en te versterken, maar ook onze positie binnen Polyclose als prominente exposant met een dito positie op de beursvloer.” Na zo’n 23 jaar Polyclose weet Toon van Osta ondertussen wel hoe het spel wordt gespeeld. Kennis en ervaring die hij in de loop van de tijd heeft overgedragen aan zoon Danny, die het organiseren en plannen van de beurs Polyclose sinds zeven jaar voor zijn rekening neemt. 

Behalve het plannen van de stand hoort bij zijn taken het eten – “altijd van niveau” – en ook het organiseren van de feestavond, waarmee ROMA inmiddels een reputatie heeft opgebouwd. In het verleden hebben op de stand van ROMA op Polyclose aansprekende artiesten als Maan en Romy Monteiro hun knallende opwachting gemaakt! 

Het nieuwe concept is in 2022 heel goed ontvangen en dat heeft ROMA ervan overtuigd ook dit jaar dit met succes te kunnen inzetten.

“De organisatie van het hele ‘hosptality-verhaal’ is Danny wel toevertrouwd”, is Van Osta beslist. “Daarbij heeft hij inmiddels zijn sporen verdiend. Daarnaast zal ROMA weer aardig zijn best doen om bezoekers aan de stand alle mogelijke productinformatie en -nieuws te presenteren. Op het gebied van screens, rolluiken en buitenjaloezieën zal ROMA ongetwijfeld weer de show stelen; dat leidt voor mij geen twijfel. Onze positie is onveranderd sterk en bij ROMA wordt dagelijks keihard gewerkt om ervoor te zorgen dat dat zo blijft!” 

Beursjaar 2024

“In januari schitteren op Polyclose en dan in februari nog een keer knallen op de R+T”, karakteriseert Toon van Osta op zijn eigen wijze het beursjaar 2024. “Op de R+T in Stuttgart en zullen wij ons traditioneel presenteren met een mega-stand en ook weer de nodig innovaties presenteren.” 

Waar het vroeger allemaal donker hout was, wordt in het nieuw standconcept zwart gecombineerd met lichtgekleurd hout.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details