Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
ROMA: ‘Onze screens zijn uitstekend geschikt voor terrasoverkappingen’
ROMA voorzetscreen voor een archtecturale overkapping.

ROMA: ‘Onze screens zijn uitstekend geschikt voor terrasoverkappingen’

“Bij ROMA zijn we zeker geen buitenlevenspecialisten”, zegt Toon van Osta van ROMA Benelux, “maar we hebben wel degelijk producten in het assortiment die voor een aangenaam en comfortabel buitenleven belangrijk kunnen zijn. Dan denk ik met name aan onze zipscreens.” 

“Een overkapping is natuurlijk heerlijk om het verblijf op het terras of in de tuin aangenamer te maken”, gaat Van Osta verder. “Maar de bescherming komt vooral van boven! Daarom zijn de screens van ROMA voor het buitenleven niet weg te denken. Zij beschermen de gebruikers van een terras immers tegen wind, inwaaiende neerslag en nieuwsgierige blikken.” 

“De toepasbaarheid van de screens is alleen maar toegenomen, zeker nu ROMA voor de zipSCREEN.2 een smalle geleider van 24 mm breed in het assortiment heeft opgenomen. In deze geleider – en de daarbij horende onderlijst – zijn de nieuwste technieken van het ROMA glasvliesgevel systeem F50 verwerkt. Het heeft het zipSCREEN.2 een stevige update gegeven. Verder zijn er tal van uitvulkokers in dezelfde breedte als de geleiders en geleiders met diverse uitvulmogelijkheden aan het gamma toegevoegd om de screens optimaal op welhaast elke overkapping te laten aansluiten.” 

Een screen bij een overkapping beschermt tegen de wind en tegen inkijk.

Somfy SOLAR

ROMA kan de zipSCREEN.2 ook met Somfy SOLAR motor leveren, maar dan is de screen nu nog beperkt in afmetingen, zegt Toon van Osta. “Maar hopelijk kunnen wij de zipSCREEN.2 met Somfy SOLAR motor binnen afzienbare tijd ook de grote maten leveren.” 

De accu in een van de voorhoeken van de Quadro is perfect toegankelijk, het zonnepaneeltje kan naar keuze links, midden of rechts van de kast worden geplaatst voor maximale (ontwerp)flexibiliteit. “Wij zien eigenlijk liever de 230 Volt Maestria-motor”, besluit Toon van Osta, “maar de markt wordt door leveranciers steeds meer richting Solar gedrukt. Wij spelen daarop in door ook voor solar screens een uitstekende oplossing te leveren.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details