Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
AVZ-Group: Ontdek alle mogelijkheden op de R+T 2024’
Cubola pergolazonwering (beeld: Van Poppel)

AVZ-Group: Ontdek alle mogelijkheden op de R+T 2024’

In 2024 kan de zonweringwereld zich na lange tijd weer ontmoeten op de internationale vakbeurs R+T in Stuttgart. “Wij nodigen bezoekers graag uit om in een sfeervolle en huiselijke omgeving op onze stand met ons in gesprek te gaan om te ontdekken waarom AVZ-Group hún internationale partner in zonwering is”, opent een enthousiaste marketingmanager Ingrid Drieling. 

AVZ-Group bestaat uit vier bedrijven: AVZ, SunStock, Hylas en Smits Rolluiken en Zonwering. “Dankzij de kracht van onze groep en de unieke samenwerking van de vier bedrijven onderling, kunnen wij u als klant met al uw vragen op het gebied van componenten, doek en complete zonweringproducten van dienst zijn”, aldus de marketingmanager. “U vindt ons in hal 6, stand B31!” 

Premium Partner StellaGroup

AVZ-Group is onderdeel van StellaGroup en samen met zijn zusterbedrijven vanuit StellaGroup Premium Partner van R+T 2024 in Stuttgart, vertelt Drieling. “Als Premium Partner hebben wij de wens om onze merken te laten schitteren door eenheid in verscheidenheid te laten zien. Elk bedrijf heeft zijn unieke merk of merken en behoudt zijn autonomie binnen de StellaGroup, waarbij de algemene samenhang en verbondenheid gewaarborgd blijft. Ondertussen blijft de groep zijn aanwezigheid op de markt in verschillende landen en productgroepen uitbreiden.” 

SolidScreen Solar (beeld: Heuklom Group)

StellaGroup op de R+T

De groei van StellaGroup in omvang en ambitie brengt allerhande verantwoordelijkheden met zich mee, in het bijzonder het aanzienlijk vergroten van de zichtbaarheid van de bedrijven van de groep, niet in de laatste plaats op de R+T.

StellaGroup neemt deel met een totale standoppervlak van meer dan 900 m2, verdeeld over de stands van Alulux, AVZ-Group, Erhardt Markisen, Pratic en StellaGroup. Bezoekers vinden de bedrijven van StellaGroup in de hallen 6 en 9 en op het binnenterrein: 

  • AVZ-Group Hal 6, stand 6B31
  • StellaGroup Hal 6, stand 6B12
  • Pratic Hal 6, stand 6B52
  • Alulux Hal 9, stand 9B52
  • Erhardt Markisen Hal 6, stand 6B12 & outdoor

R+T 2024

AVZ-Group nodigt de lezers van Z&R van harte uit voor een bezoek aan de internationale vakbeurs R+T, van 19 tot en met 23 februari 2024. Vraag uw gratis toegangskaart aan via www.avzgroup.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details