Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Roma Benelux: ‘Er hangt een goede sfeer bij onze dealers’

Roma Benelux: ‘Er hangt een goede sfeer bij onze dealers’

Het was druk-druk-druk op de vele vierkante meters die Roma Benelux voor zichzelf had ingericht op Polyclose. De acht medewerkers van het bedrijf hadden dan ook veel te doen. Op de middelste dag – de donderdag – werden er zelfs nog vijf extra collega’s ingevlogen om mee te helpen. 

Toon en Danny van Osta kijken dus met een goed gevoel terug op de beurs. “Wij zijn grotendeels voor de verbinding met onze bestaande klanten aanwezig in Gent en om hen de Roma-noviteiten te tonen. Daarnaast hopen we in contact te komen met nieuwe potentiële dealers. Aan deze groep willen we zoveel mogelijk laten zien wat wij te bieden hebben met ons uitgebreide product- en optieprogramma.”

“Tijdens de beurs hebben we geconstateerd dat er een goede sfeer hangt bij onze dealers. We hebben zeer veel positieve reacties ontvangen. Ook bij potentiële dealers merk je na de rondleiding dat ze het liefst al een dag later willen beginnen om onze producten te verkopen. Dat geeft ons het gevoel dat we de juiste keuzes hebben gemaakt om door te blijven vernieuwen en te verbeteren. Sterker nog: dit zal een voortdurend proces blijven binnen ons bedrijf.”

Wat de focus was voor Roma? “Ons nieuwe zipscreen met minigeleiding”, zeggen Toon en Danny. “We hebben het dan over een staaldraad gespannen inlet waar het doek zijdelings gezekerd zit met de gekende zipsreenrits.”

Cijfer voor de beurs: 8,5
Cijfer voor het marktsentiment: 6,5

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details