Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Rolluiken weren alles. Oprechte Haarlemmerolie, tegen alle kwalenRolluiken weren alles.
Warema Zetra.

Rolluiken weren alles. Oprechte Haarlemmerolie, tegen alle kwalenRolluiken weren alles.

In Duitsland, België en het zuiden van Nederland weten ze het al lang, in de rest van Nederland dringt het ook steeds meer door: rolluiken weren alles. Die multifunctionaliteit is natuurlijk een enorm voordeel. Eén product dat zoveel functies kan vervullen. En met een geautomatiseerde bediening wordt het nog beter…

Zelfs als het geen veiligheidsrolluik met een optilbeveiliging is, zorgt een rolluik toch voor extra bescherming Met een rolluik kost het een inbreker altijd extra tijd en moeite om binnen te dringen en daar houdt deze beroepsgroep nu eenmaal niet zo van. Rolluiken zorgen dus voor extra veiligheid en geven dus een beschermd gevoel.

Dat beschermde, behaaglijke gevoel wordt nog versterkt door het feit dat rolluiken het licht zo goed weren. Rolluik dicht betekent praktisch volledig duisternis. Rolluiken op de slaapkamer dragen bij aan een ongestoorde en gezonde nachtrust. Net als stilte, want rolluiken zorgen er ook voor dat buitengeluiden worden gedempt, waardoor het binnen stiller is. Bovendien worden door een gesloten rolluik – mits goed geïnstalleerd – ook nog eens insecten geweerd.

Isolatie

Het energievraagstuk houdt iedereen in deze tijd bezig. Kranten staan er vol van, journaals en nieuwsprogramma’s berichten erover. Ons energieverbruik moet omlaag, bij voorkeur moet iedereen van het gas af. Rolluiken kunnen helpen om het energieverbruik van een huis of gebouw te verlagen. Tussen het gesloten rolluik en het raam ontstaat een isolerende luchtlaag die in de winter warmteverlies en het binnendringen van koude voorkomt en in de zomer de warmte helpt buiten te houden. Dat betekent in de winter lagere stookkosten en de in de zomer lagere koelkosten. Iedereen blij!

Rolluiken zijn dus een soort Oprechte Haarlemmerolie: een geschikte remedie tegen alle kwalen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details