Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Renson’s Amani: een nieuwe definitie van buitenleven

Renson’s Amani: een nieuwe definitie van buitenleven

Iets complex toch heel eenvoudig laten lijken? Amani slaagt erin dankzij baanbrekende innovatie. Het resultaat is een nooit geziene buitenleefruimte.De basis: een modulair systeem met een reeks opties. Amani geeft een maximale vrijheid om de perfecte buitenruimte samen te stellen. Kolommen verschuiven, uitkragingen rondom of tot vier wandinvullingen combineren per zijde? Het typeert onze zin voor innovatie, al sinds 1909 vaste waarde in het Renson-DNA.

Met Amani tilt Renson buiten leven naar een hoger niveau. Kernpunten: oogstrelend design, keuzevrijheid en installatiegemak. Elk aspect aan deze buitenleefruimte is tot in de details geperfectioneerd door het R&D-team. Experts zien dat. Amani kreeg de presitigieuze Red Dot Award 2023. De jury bejubelde het slimme design en dito productieproces.

Creëer je eigen plekje om te ontspannen

Amani is een buitenleefruimte van spraakmakend design die zich moeiteloos aanpast aan de wensen van de gebruiker. De kolommen zijn standaard versterkt voor meer architecturale mogelijkheden met een duurzaam resultaat. Dit geeft je de mogelijkheid om de plaatsing van kolommen te kiezen en luifels toe te voegen. Speel met vormen, lijnen en structuren. Durf anders te denken. Uiteindelijk is dat toch waar een buitenruimte voor gemaakt is? De unieke dakstructuur laat tot vier wandinvullingen per zijde combineren om de ultieme buitenleefplek te creëren. Onze gebruiksvriendelijke 3D-configurator is de snelste route daar naartoe.

Elke Amani-configuratie wordt maximaal voorgemonteerd in de fabriek voorbereid zodat de nodige tijd voor opbouw ter plaatse en de installatiekosten beperkt blijven.Bovendien maken de geborgde lamellen deze constructie nog beter bestand tegen guur weer.

Een ideale ontspanningsplek

Architecturaal ontwerp en intelligente ontwikkeling staan centraal in dit verhaal. Toch zijn ze slechts enkele van de vele bouwstenen voor een comfortabele buitenbeleving in perfecte harmonie. Amani is verfijnder, completer en geavanceerder dan tot nog toe gedacht. Klaar om de dromen van je klanten te ontdekken, verkennen én waar te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details