Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Renson vervolledigt Solar-reeks met Topfix Solar

Renson vervolledigt Solar-reeks met Topfix Solar

Als expert in doekzonwering stelt Renson op R+T zijn complete gamma screens op zonne-energie voor. De Fixscreen Solar was al gekend als praktische en duurzame voorbouwscreen voor verticale ramen. Ook een ‘solar’ variant voor minimalistische ramen werd recent voorgesteld (Fixscreen Minimal Solar). En nu wordt dat gamma dus aangevuld met de Topfix Solar voor horizontale ramen zoals dakvensters, veranda’s of lichtstraten.

De nieuwe Topfix Solar is het sluitstuk van dit assortiment, en dat tot maar liefst 12 m², een unicum. De zenitale zonwering Topfix biedt een doeltreffende en stijlvolle oplossing voor dakvensters, veranda’s en lichtstraten. Voortaan dus ook met een sturing op zonne-energie. Zeker op daken is dat een voordeel. Je hoeft de dakbedekking namelijk niet te onderbreken om een stroomkabel door te voeren. Naast zonnepanelen ook een screen op zonne-energie op het dak, mooi is dat, toch?

Naast de ‘gewone’ Fixscreen Solar – een uitvoering van onze slanke voorbouwscreen op zonne-energie – waren ook de Fixscreen Minimal Solar en de Fixiscreen Solar io-versie al beschikbaar. Die laatste gebruikt een io- in plaats van een RTS-motor, en vervangt de klassieke Fixscreen Solar op termijn volledig. Als eerste op de markt slaagt Renson er in om de motor, inclusief antenne, volledig onzichtbaar te integreren in de doekzonweringskast. Zo kan je rekenen op een betrouwbare motor – de gerenommeerde Somfy Solar io – zonder afbreuk te doen aan de esthetiek of aan de troeven van de Fixscreen Solar zoals je die al kende.

Pionier in duurzaam wooncomfort

Als sterkhouder in de sector staat innovatie bij Renson voorop. Onder meer een energiezuinige werking, lange levensduur en meerwaarde voor het wooncomfort lopen als een rode draad doorheen het gamma.

Dat deze Solar-reeks met zijn zonnecel helpt besparen op energie, zowel voor de eindklant als voor de installateur, spreekt voor zich. De screens hebben namelijk geen externe stroomtoevoer nodig. Zeker bij na-installatie is dat een groot voordeel. De plaatsing gebeurt zonder breek- en kapwerk voor de kabeldoorvoer. Er zijn geen extra stopcontacten nodig. En als installateur hoef je zelfs niet binnen in de woning te zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details