Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Renson: de slankst mogelijke voorbouwscreen op zonne-energie
Fixscreens Minimal Solar heel mooi in kleur en design geïntegreerd in een gevel.

Renson: de slankst mogelijke voorbouwscreen op zonne-energie

Met de nieuwe Fixscreen Minimal Solar heeft Renson nu ook een voorbouwscreen met zonnecel in het Minimal-assortiment van zijn Fixscreen doekzonwering. Met een minimalistische en strak afgewerkte doekkast van 115 x 90 mm en zijgeleiders van amper 20 mm breed komt deze screen bij na-installatie op bestaande standaard (schuif)ramen niet voor het glas uit. Bovendien is er dankzij de zonnecel op de doekkast geen elektrische aansluiting meer nodig. Doorboren, breek- of kapwerk om een stroomkabel aan te sluiten en elektriciteitswerken om een extra stopcontact bij te plaatsen, is bij installatie dus niet aan de orde. Dit volledig schroefloos plug-and-play-systeem kan daarom snel en probleemloos worden gemonteerd, waarbij de installateur zelfs niet meer binnen hoeft te zijn om een screen aan te sluiten. 

Opengewerkt model van de Fixscreen Minimal Solar.

Montage is volgens Renson heel eenvoudig. “Simpelweg de zijgeleiders correct monteren, de doekkast – die niet extra geborgd hoeft te worden – op zijn plaats schuiven en verbinden met de geleiders via de verstelbare montagestiften, en de zijgeleiders afwerken met de schroefloze profielen.” Om een Fixscreen Minimal Solar gebruiksklaar te maken, hoeft zelfs de doekkast niet meer te worden geopend. Verbinding met de ingebouwde batterij komt tot stand door de folie van de kast te verwijderen. 

Volgens Renson maken deze eigenschappen van deze nieuwe screen op zonne-energie dé renovatie-screen bij uitstek voor na-installatie op bestaande ramen met slanke profielen: individueel tot 10 m², maar ook per twee aan elkaar geschakeld met een maximale totale breedte van 8 m (20 m²). Ook handig is dat het doek volledig schroefloos langs de buitenzijde uitneembaar is, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is bij eventuele interventies na installatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details