Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Renson: ‘De doelstellingen zijn gehaald. We kijken nu uit naar het vervolg’

Renson: ‘De doelstellingen zijn gehaald. We kijken nu uit naar het vervolg’

Als het team van Renson wordt gevraagd wat de belangrijkste doelstellingen zijn voor hun deelname aan Polyclose worden er drie genoemd: netwerken, het introduceren van noviteiten en projectdetectie. Volgens Roel Berlaen zijn die doelstellingen gehaald en dus is men tevreden over de eigen deelname. Natuurlijk kijkt het bedrijf ook meteen vooruit naar het vervolg. “Er heerst wel een bepaalde onzekerheid over dit komende jaar”, zegt Berlaen. “Maar ik zie tegelijkertijd geen paniek in de sector. Het is gewoon wat het is. Daarnaast heeft 85% van de raamconstructeurs nog steeds een mooi orderboek!” 

Het viel Berlaen op dat de bezoekers goed geïnformeerd waren. “In het algemeen is er een goede marktkennis. Men heeft de juiste inzichten in wat gaande is en men is op de hoogte welke producten en diensten wij vanuit onze organisatie kunnen aanbieden. Natuurlijk is het wel zo dat klanten niet van alles op de hoogte waren, maar dat is logisch. We staan op een beurs om juist daarover te vertellen.” 

Volgens Berlaen lag er ook focus op de nieuwe digitale tools van Renson. “Ze bewijzen het gemak van zakendoen met Renson!” Daarbij doelde hij onder andere op het RIO bestelplatform en de integratie van raamventilatieroosters in Orgadata. “Maar ook het totaalgamma screens en de Linarte gevelbekleding kregen alle aandacht.” 

Cijfer voor de beurs: 8
Cijfer voor het marktsentiment: 6

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details