Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Red Dot Design Award: Corradi’s IMAGO wint Product Design 2020

Red Dot Design Award: Corradi’s IMAGO wint Product Design 2020

IMAGO van Corradi heeft zich, dankzij een elegant design en grensverleggend creatief concept, weten te onderscheiden en is hiervoor beloond met de prestigieuze Red Dot Award: Product Design 2020. Een bijzonder belangrijke onderscheiding voor deze innovatieve oplossing voor de buitenruimte, die slechts enkele weken geleden werd gelanceerd, maar nu al een ware trendsetter begint te worden op het gebied van buiten leven.

Corradi

Een volledig autonome structuur voor wat betreft constructie waarbij deck, palen en balken in volledige architectonische continuïteit met elkaar staan; de nieuwste creatie van Corradi illustreert een nieuwe manier van buiten leven. Integratie, flexibiliteit en continuïteit zijn de fundamentele concepten geweest gedurende de verschillende ontwikkelingsfasen van Imago, van het creatieve proces tot het definitieve lineaire ontwerp, gekenmerkt door zuivere lijnen. Dankzij deze unieke eigenschappen heeft Imago zich weten te onderscheiden van de overige designs die ingediend werden door bedrijven afkomstig uit meer dan vijftig landen, die ook meedongen naar de felbegeerde Red Dot Design Award.

De Red Dot Award: Product Design wordt toegekend door een internationale jury bestaand uit 40 experts, na een bijzonder zorgvuldige selectie op basis van design en vernieuwende visie; de meest baanbrekende ontwerpen worden bekroond met een prijs. Zeer vereerd dat Imago deze mijlpaal nu al bereikt heeft: net geboren maar voorbestemd om zijn stempel achter te laten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details