Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Projectbesturingen ingewikkeld? Sunmaster helpt!

Projectbesturingen ingewikkeld? Sunmaster helpt!

Een kleiner of groter project zonwering scoren, inmeten, bestellen en monteren is leuk. Het is iets wat we allemaal goed kunnen. Maar de volautomatische, vaak complexe besturingssystemen laten we liever over aan een ander. Met als gevolg dat het project soms wordt gegund aan die grote concurrent die deze expertise wel in huis heeft en wel het totaalplaatje biedt. Een gemiste kans voor ons allen. Heeft u niet de expertise en wilt u wel het complete pakket kunnen bieden, zonder risico’s te lopen? Wij hebben de oplossing voor u. Sunmaster is namelijk een samenwerking aangegaan met Driekleur-Besturingen. 

Driekleur-Besturingen is een onafhankelijke installatiepartij die zich specifiek richt op de zonweringbranche. Het bedrijf neemt u het besturingsgedeelte van A tot Z uit handen. Van advies tot installatie en onderhoud. Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen. Driekleur-Besturingen verzorgt de rest, natuurlijk onder uw eigen regie. Driekleur-Besturingen werkt in overleg met u de besturing uit en offreert aan u. Hierna neemt u de besturing op in uw eigen offerte, met de gewenste opslag. Driekleur-Besturingen kan het geheel tot aan de werkstekker offreren, installeren, inregelen en opleveren. Ook voor renovatie en onderhoud kunt u gebruikmaken van hun diensten. Driekleur-Besturingen werkt met gecertificeerde e-monteurs en is bekend met alle in Nederland gangbare besturingssystemen.

Interesse in een uitgebreidere uitleg? Neem gerust contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u in contact komt met Driekleur-Besturingen. Bel hiervoor met onze verkoopbinnendienst medewerkers, zij staan klaar voor al uw vragen 033 – 246 31 31.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details