Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Pinela Deluxe Plus

Pinela Deluxe Plus

Bij Deponti blijven we innoveren, en met de introductie van de Pinela Deluxe Plus voegen we een nieuwe overkapping toe aan ons assortiment. Met de extra grote lamellen, geïntegreerde ledverlichting en robuuste constructie biedt de Pinela Deluxe Plus niet alleen een elegante oplossing voor buitenruimtes, maar ook een uitstekende bescherming tegen de elementen.

Onderscheidende eigenschappen

Cabrio-effect
De lamellen van de Pinela Deluxe Plus zijn moeiteloos te bedienen, zelfs op afstand. Met een druk op de knop schuiven de lamellen naar een kant en wordt er een cabrio-effect gecreëerd.

Standaard ledverlichting verwerkt in de goot
De Pinela Deluxe Plus is ontworpen met geïntegreerde ledverlichting in de goot, waardoor men kan genieten van sfeervol licht onder de overkapping.

Grote lamellen voor extra stevigheid
Dankzij de brede lamellen biedt de Pinela Deluxe Plus niet alleen maximale bescherming tegen diverse weersomstandigheden, maar versterken ze ook de algehele constructie, waardoor stabiliteit en duurzaamheid worden gegarandeerd.

Grote overspanning van 7 meter op 2 staanders
Met een indrukwekkende overspanning van 7 meter op slechts 2 staanders biedt de Pinela Deluxe Plus een ruim en open gevoel.

Maximale open ruimte door compact openvouwen
De Pinela Deluxe Plus kan moeiteloos worden geopend en gesloten, waarbij de lamellen slechts minimale ruimte in beslag nemen op het dak. Dit zorgt voor een efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte, terwijl het open karakter van de overkapping behouden blijft.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details