Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nieuws

Overname Eden Window Solutions B.V. door Verano B.V.

Foto-persbericht-Eden-Window-Solutions-B.V

3 maart 2023 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Eden Window Solutions B.V. gevestigd te Best is per 1 maart 2023 overgenomen door Verano B.V. De activiteiten worden onder de bestaande naam Verano B.V. voortgezet. Bovengenoemde bedrijven vallen reeds onder de Alcré groep, de overname is daarom na een nauwe samenwerking in de afgelopen jaren een logische en weloverwogen vervolgstap voor alle partijen. De overname zorgt voor een sterkere positie op de nationale en internationale markt, een uitbreiding van het assortiment op het gebied van horren en biedt de mogelijkheid de naamsbekendheid van het merk Verano® verder uit te breiden.  

Over Eden Window Solutions B.V.

Eden Window Solutions B.V. is een relatief nieuw productie- en assemblagebedrijf opgericht in 2021 en vervaardigt met name horren. Daarnaast bood Eden Window Solutions B.V. de zonweringoplossingen van Verano B.V. reeds aan als totaalleverancier.

Over Verano B.V. In 2002 heeft Verano B.V. als een van de eerste Nederlandse producenten het eigen merk Verano® in de markt gezet en inmiddels is de Verano® groep uitgegroeid tot een begrip in de zonweringbranche met zeven vestigingen en ruim 500 collega’s. Verano® gelooft het merk te zijn dat mensen handvatten geeft voor het leven, met middelen en manieren om mooie momenten te creëren. Het uitgebreide productassortiment, de korte levertijden en de eigen research en development afdeling maken Verano® hét betrouwbare merk voor zonwering, raamdecoratie en insectenwering.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details