Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Overkappingadviseurs Keurmerk, een symbool van vertrouwen

Overkappingadviseurs Keurmerk, een symbool van vertrouwen

Een kwaliteitskeurmerk voor consumenten biedt niet alleen vertrouwen, maar ook gemoedsrust. In een wereld waarin de markt voortdurend in beweging is, is het essentieel voor bedrijven om betrouwbaarheid en zekerheid uit te stralen naar hun eindklanten. De Overkappingadviseurs is een samenwerkingsverband dat zich richt op dit doel.

Deelnemers

De Overkappingadviseurs is een krachtig en onafhankelijk samenwerkingsverband van bedrijven die gespecialiseerd zijn in het leveren van verschillende soorten overkappingen, tuinkamers, buitenverblijven en bijbehorende uitbreidingen, zoals glazen wandsystemen en zonwering. Wat hen onderscheidt, is niet alleen hun focus op productaanbod, maar ook hun toewijding aan kwaliteit en service.

Keurmerk

Centraal in de missie van de Overkappingadviseurs staat hun eigen keurmerk. Dit keurmerk fungeert als een symbool van vertrouwen, omdat het aantoont dat een product of dienst van een bedrijf dat aangesloten is bij de Overkappingadviseurs voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Deze eisen omvatten niet alleen de productkwaliteit, maar ook de expertise van medewerkers, het vakmanschap van montageteams en de keuze voor bekende merken.

GFOB

Bovendien gaat de Overkappingadviseurs nog een stap verder door samen te werken met Stichting Garantiefonds OverkappingsBranche (GFOB). Deze samenwerking biedt consumenten en deelnemende bedrijven extra zekerheid en bescherming. Het betekent dat consumenten kunnen vertrouwen op de expertise en kwaliteit van de Overkappingadviseurs, terwijl ze tegelijkertijd gedekt zijn door het garantiefonds in geval van onvoorziene omstandigheden.

Deelnemen

Kortom, de Overkappingadviseurs streeft naar niets minder dan het bieden van totale gemoedsrust aan consumenten door middel van hoogwaardige producten, uitmuntende service, en een solide garantiestelsel dat de kwaliteit en betrouwbaarheid van deelnemers onderstreept.

Wil je je ook aansluiten bij de Overkappingadviseurs? Neem dan contact op via www.overkappingadviseurs.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details