Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Fractions Aluminium Shutters schitteren in EigenHuis & Tuin Lekker Leven op RTL4

Fractions Aluminium Shutters schitteren in EigenHuis & Tuin Lekker Leven op RTL4

Fractions Aluminium Shutters, toonaangevend in stijlvolle raamdecoratie, heeft haar entree gemaakt in het populaire lifestyle programma Eigen Huis & Tuin Lekker Leven bij RTL4. Trots delen we het nieuws over onze samenwerking met dit inspirerende programma, waarin presentatrice Froukje de Both, chef-kok Hugo Kennis en een team van experts praktische tips delen op het gebied van wonen, lifestyle, tuinieren en koken.

Met een missie om het leven van kijkers leuker én gezonder te maken, is Eigen Huis & Tuin Lekker Leven een ware inspiratiebron voor velen. Daarom zijn we verheugd dat Fractions Aluminium Shutters nu deel uitmaakt van dit trendy programma. Onze shutters zijn niet alleen functioneel, maar ook een esthetische toevoeging aan ieder interieur.

Recentelijk waren onze Fractions Aluminium Shutters te bewonderen in een prachtige huismetamorfose, waar ze dienden als ware eyecatchers in het volledig gerestylede huis. De positieve reacties na de uitzending waren overweldigend! En vanmiddag, 13 mei om 17.00 uur, kunt u het Tips en Trics item bekijken, waarin styliste Nathalie twee ruimtes met Fractions shutters transformeert naar Paris Chique en Kleurrijk Marokkaans. Een kans om geïnspireerd te raken en onze shutters in actie te zien!

Komende donderdag, 16 mei, is het laatste item te zien, een Binnenkijker waarin een bewoonster vertelt over hun huis en de prachtige toepassing van Fractions Aluminium Shutters. Een bijzonder verhaal dat de veelzijdigheid en schoonheid van onze shutters benadrukt.

Fractions Aluminium Shutters biedt verschillende soorten aluminium luiken, waarbij stijl en functionaliteit hand in hand gaan. Met maatwerkoplossingen voor iedere ruimte, inclusief vochtige ruimtes zoals keukens, zijn onze shutters een ideale keuze voor iedereen die streeft naar verfijning in zijn of haar leefruimte. Enkele voordelen van Fractions Aluminium Shutters zijn onder andere:

  • Onderhoudsvriendelijk (stofvrij!)
  • Privacy en Lichtregulatie naar wens
  • Geschikt voor diverse raam- en deurtypen, inclusief draaikiep- en kantelramen
  • Verduisterend en zonwerende aspecten

Of het nu gaat om grote ramen, unieke pasvormen of verschillende ruimtes, Fractions Aluminium Shutters biedt de oplossing. Onze shutters zijn een veelzijdige en elegante toevoeging aan ieder interieur, worden op maat gemaakt in Boxtel en zijn verkrijgbaar bij geselecteerde dealers in heel Nederland.

Voor meer informatie over Fractions Aluminium Shutters en onze producten, bezoek www.fractions.nl. Mis het niet! Tune in op Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, iedere werkdag om 17.00 uur op RTL4.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details