Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nice Benelux: ‘Een slimme woning in een kwartier’
De werking van Yubii Home Pro gevisualiseerd.

Nice Benelux: ‘Een slimme woning in een kwartier’

Maar liefst twee Innovation Awards sleepte Nice op de R+T in de wacht. Een Innovation Award Bronze was er voor Yubii Home Pro, de grote broer van Yubii Home Gateway, die geschikt is voor elk type gebouw.

“Dit draadloze en open Smart Home Systeem blinkt uit in eenvoud, integratie en veiligheid”, zegt General Manager Benelux Jens Fiig van de Nice Group. “Hiermee kan de eindgebruiker alle producten in en om het huis met elkaar verbinden, van zonwering tot garagedeur, maar ook de verlichting en klimaatbeheersing.” Yubii Home Pro is geschikt voor gebruik met veel verschillende protocollen, zoals Z-Wave Plus, Zigbee 3.0, een- en tweeweg Nice-apparaten en elero PLN2-apparaten. Het is draadloos en kan dus in elk stadium van de bouw worden toegepast. Daarnaast is Yubii Home Pro volgens Fiig eenvoudig te installeren. “Met een smartphone kan iedereen het systeem binnen 10 tot 15 minuten opzetten. Tijdens de R+T konden onze bezoekers dit zelf ervaren.” De eindgebruiker kan de gekoppelde producten met een app bedienen, maar Nice levert ook verschillende soorten keypads. “De consument vindt het fijn om nog steeds op een knop te kunnen drukken. Daarom bieden wij keypads met veel verschillende mogelijkheden, maar ook losse knoppen.” 

De tweede bronzen award was voor de Nice Next Autotorque motor, die volgens Figg een one-size-fits-all-oplossing voor zonneschermen biedt. “De motor is geschikt voor toepassingen van 20 Nm tot 50 Nm. Hij berekent zelf welke kracht nodig is om te openen en sluiten en dat is echt bijzonder. Daardoor hoeven onze klanten minder verschillende motoren op voorraad te houden. Bij het gebruik van een klimaatsensor past de motor zijn snelheid ook aan op basis van de omgevingsomstandigheden.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details