Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Oranje staat voor… Op alle vragen antwoord!

Oranje staat voor… Op alle vragen antwoord!

Historisch gezien is oranje de meest gekozen kleur voor zonweringdoek. Daarnaast is het ook de kleur van Hollandse ondernemersgeest, constateert Paul de Bruijn van mySun. “Daarmee staat oranje ook voor mySun, voor hoe we omgaan met de vragen van onze dealers en hoe we samen onze kansen pakken. Deze samenwerking maakt dat we met het totaalpakket aan mySun-producten, onze jarenlange ervaring, de opgebouwde kennis én de drive om net die stap verder te zetten in maatwerk op alle vragen tot een kwalitatief goed antwoord kunnen komen. Dat klinkt op z’n Hollands gezegd eigenwijs, maar het is wel waar dealer en consument naar op zoek zijn.” 

“Door de jaren heen is de zonweringwereld wel veranderd. Van schermen bouwen in schuurtjes zijn we naar assembleren in grote hallen gegaan en van de keuze uit twee producten naar een volledig productgamma. Producenten zijn hard gegroeid en omgevallen of overgenomen om te worden bestuurd door managers en aandeelhouders. Maar in Gouda zijn we gewoon gebleven. Natuurlijk is ook hier heel veel veranderd, maar wij realiseren ons dat je elkaar in deze handel moet helpen. Dat zie je duidelijk terug in een productgroep als rolluiken.” 

Is de toekomst in rolluiken ook oranje?

“Jazeker! Kijk, een rolluik is een rolluik, dat is al jaren zo. Het verschil zit ‘m in de details. Ambachtelijk vakmanschap en het gebruik van de beste componenten. Onze rolluiken worden volledig gebouwd met onderdelen van heroal. Dat maakt een groot verschil. Maar ik zie de toekomst vooral in het feit dat wij niet afhaken als de vraag net niet standaard is. Want laten we eerlijk zijn, dat is toch de essentie van maatwerk… Dus voor de dealer die op zoek is naar een betekenisvolle samenwerking en naar rolluiken die in Nederland worden gebouwd, staat de deur altijd open en de koffie klaar. We zijn niet voor niets de Shades of Holland!” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details