Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Dickson lanceert nieuwe fase van zijn campagne ‘Voor zorgeloos plezier’

Dickson lanceert nieuwe fase van zijn campagne ‘Voor zorgeloos plezier’

Dickson, Franse parel aan de kroon van het technisch textiel, lanceert het tweede jaar van zijn campagne ‘Voor zorgeloos plezier’. Die nieuwe fase is beschikbaar op YouTube. Ze markeert een strategisch keerpunt met focus op online om de zichtbaarheid van het merk en de betrokkenheid van de erkende dealers te vergroten.

Een campagne die focust op emotie en gebruikersbeleving

De campagne ‘Voor zorgeloos plezier’ loopt negen weken en toont vier momenten in het leven. Scènes met momenten van welbevinden, buiten werken, familiefeesten en ontspanning, die allemaal nóg beter worden onder zonweringdoek van Dickson. Of het nu gaat om bescherming tegen hitte of uv-stralen, de producten verbeteren altijd fors de leefkwaliteit, zowel binnen als buiten.

Net als vorig jaar is de campagne gebaseerd op de huidige maatschappelijke context, die iedereen sterk aanvoelt. Het huis wordt een toevluchtsoord, een leefruimte waar mensen samenkomen om te genieten van momenten van rust en geborgenheid, waar ze de tijd nemen om het leven volop te leven. Om te voldoen aan die nieuwe behoeften, worden woningen opnieuw ontworpen en geconfigureerd. Het doel van de campagne is consumenten inspireren om zich onder te dompelen in een ’thuis om in te wonen’ dat hier tot leven komt en een meer menselijke dimensie toevoegt aan elke ruimte.

Een 100% online campagne

Dit jaar kiest Dickson voor een 100% digitale strategie. Daarvoor zijn vier tools bedacht: video prerolls die gepromoot worden op YouTube en verschillende affinity sites video’s in aangepaste formaten voor Facebook en Instagram, vaste banners op affinity sites en advertenties op platforms van Meta.

Samen zorgen al die tools ervoor dat mensen de boodschappen onthouden. Het leidt ook tot meer traffic op de website en tot meer bekendheid van het aanbod bij zoveel mogelijk mensen. En geïnteresseerde kopers vinden vlotter de weg naar de erkende zonweringspecialisten met wie Dickson samenwerkt. 

Over Dickson

Als parel aan de kroon van het technisch textiel wordt Dickson vandaag wereldwijd erkend als dé referentie in indoor- en outdoortextiel Made in Europe. Onder de merknamen DICKSON® en SUNBRELLA® commercialiseert Dickson producten voor de grootste namen uit de wereld van design, architectuur en watersport. Innovatie is de motor van de groei van de groep. Door permanent te innoveren, kon Dickson zijn aanbod diversifiëren en stelt de onderneming nu een brede waaier technische stoffen voor, bedacht en ontworpen als oplossing voor een betere woonsfeer. Vandaag bedient Dickson vier verschillende markten: zonwering, vloerbedekking, meubelstoffen en bootuitrusting. De combinatie van techniciteit en creativiteit maakt dat Dickson vandaag een stijlbegrip is in meer dan 110 landen op de 5 continenten."*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details