Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Ode aan de klant 
Lies Van Wyngene marketingmanager Brustor

Ode aan de klant 

Zonder klanten geen business.
Zonder klanten geen draaiende productie.
Zonder klanten geen zoemende kantoren.

Zonder klanten geen marketingmanager bij Brustor, schrijvend aan deze Pen aan mijn bureau met een streepje zonlicht op het gezicht. (Met dank aan de zonwerende screens blijft de temperatuur gelukkig onder controle.)

Wie ís de klant? Wie krijgt deze eervolle titel toegewezen? Als marketingmanager verkeer ik vaak in het aangenaam gezelschap van mijn collega’s uit de sales corner. Deze vraag is dan ook de perfecte topic voor een levendige discussie. Neem je zonnebril er even bij en join me on this customer journey.

Vanuit het standpunt van de salesmanagers is de klant de dealer, de partner uit ons dealernetwerk. Begin 2024 staan zowel Polyclose als R+T op de agenda, allebei zeer belangrijke events in onze sector. We maken van de gelegenheid gebruik om te netwerken met bestaande klanten, om potentiële nieuwe partners te ontmoeten en we presenteren trots onze innovaties op vlak van terrasoverkappingen, screens, zonneschermen en veranda’s. Op zo’n dagen staan onze partners meer dan ooit centraal en nemen zij de klantenrol op. En ik kan sales natuurlijk geen ongelijk geven, zonder dealers worden namelijk geen Brustor zonweringen verkocht. 

Mijn visie hierop is echter net iets anders. Voor mij is de eindklant the one and only customer. Daarvoor gaan we even terug naar de tuin, waar we met z’n allen willen genieten van de zon, maar dan in de schaduw. Een gezellig hoekje creëren waar je het hele jaar door kan vertoeven. Een (letterlijk dan) ‘hot lead’ wachtend op een innovatieve zonweringoplossing. Zonder eindklanten met een zonweringdroom zou Brustor niet bestaan.

Let’s join forces

Hoewel onze standpunten in eerste instantie tegenstrijdig kunnen lijken, vullen ze elkaar net heel mooi aan. De wisselwerking tussen partners, sales- en marketinginspanningen en de eindgebruiker is net wat ons B2B2C businessmodel zo sterk maakt. It’s what we do. 

Een naadloze samenwerking tussen sales en marketing met de eindklant als centrale factor. Als we de krachten bundelen kunnen we samen met onze partners focussen op de klantenbeleving. Eindklanten laten genieten van de zon, in de schaduw is waar we naar streven. 

Dat is wat ik nu ook aan het doen ben, want ik ben gezegend met een plekje aan het raam van ons landschapskantoor. Een perfecte uitkijkpost op het komen en gaan van contacten, leveranciers en klanten. Euh klanten? Ik bedoel natuurlijk partners. 

Zonnige groeten!   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details