Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nieuws

NOTEER ALVAST IN UW AGENDA!

ROMAZO BRANCHEDAG: 4 NOVEMBER 2019 Samen met Romazo Fabrikanten en Leveranciers organiseert Romazo Professionals op maandag 4 november 2019 alweer voor vierde keer de Romazo Branchedag, die deze keer wordt gehouden in de Rijtuigenloods in Amersfoort. De bij Romazo Fabrikanten en Leveranciers aangesloten bedrijven zorgen bij die gelegenheid voor een leveranciersbeurs met stands op het […]

romazo-branchedag-2017-het-plein-dsc_0055-kopieren

11 oktober 2019 Leestijd 6 minuten

Deel dit artikel

ROMAZO BRANCHEDAG: 4 NOVEMBER 2019

Samen met Romazo Fabrikanten en Leveranciers organiseert Romazo Professionals op maandag 4 november 2019 alweer voor vierde keer de Romazo Branchedag, die deze keer wordt gehouden in de Rijtuigenloods in Amersfoort. De bij Romazo Fabrikanten en Leveranciers aangesloten bedrijven zorgen bij die gelegenheid voor een leveranciersbeurs met stands op het ontmoetingsplein, centraal in de Rijtuigenloods.

De commissie die de Romazo Branchedag organiseert, bestaat uit André Janssen van Guillaume Janssen BV uit Zwolle, Frank van Kerkwijk van Ambiance IJmond, Dennis Schoormans van Schlappi Markiezen en Romazo branchemanager Jeroen de Roos en is al vanaf januari van dit jaar bezig met de organisatie. André Janssen, al vanaf de eerste Romazo Branchedag betrokken bij de organisatie, vindt het belangrijk dat er naast een goed inhoudelijk programma veel ruimte is om elkaar te ontmoeten. “De Branchedag biedt alle mogelijkheden om in een informele sfeer bestaande contacten te bestendigen, maar ook om nieuwe contacten te leggen. Daarom hebben we veel tijd ingeruimd voor het bezoek aan de stands van de aanwezige fabrikanten en leveranciers.” Dennis Schoormans van Schlappi vult aan dat er bewust voor is gekozen om die stands beperkt van omvang te houden. “Het persoonlijke contact staat tijdens de Branchedag voorop en niet zozeer de producten.”

Jacco Vonhof, voorzitter van MKB Nederland, zal tijdens de Romazo Branchedag een voordracht houden.
(Bron: MKB Nederland, foto: Jeroen Poortvliet.)

 

Romazo branchemanager Jeroen de Roos benadrukt dat de samenwerking tussen Romazo Professionals en Romazo Fabrikanten en Leveranciers uitstekend is. “De commissie is een aantal keren bij elkaar geweest om te vergaderen, waaronder een keer in de Rijtuigenloods om sfeer te proeven en locatie en plannen op elkaar af te stemmen. Verder verlopen de vergaderingen telefonisch.”

De ideeën van de commissieleden lopen niet erg uiteen, benadrukt Frank van Kerkwijk. “Zo willen alle commissieleden graag dat de bezoekers ook nog iets kunnen opsteken gedurende de dag. Vandaar dat er een discussie staat gepland met een panel van deskundigen, maar nadrukkelijk ook met de zaal. De bedoeling is dat er een thermometer in de zaal wordt gehouden en de temperatuur van het economische klimaat wordt gemeten. Het afgelopen jaar was tot nu toe hectisch en ieder bedrijf heeft het moeilijk om alle orders de deur uit te krijgen. Dat geldt voor de dealers, maar natuurlijk ook voor fabrikanten en leveranciers.”

Jacco Vonhof

De organisatiecommissie is erg blij dat Jacco Vonhof bereid is gevonden om te spreken tijdens de Romazo Branchedag. Vonhof, voorzitter van MKB Nederland, is een selfmade man, anno nu directeur-eigenaar van een groot schoonmaakbedrijf. Hij is bijna 25 jaar geleden begonnen als glazenwasser met niet meer dan een busje, een ladder en een emmer. Vanuit zijn ervaring en zijn functie als voorzitter van MKB Nederland zal hij de aanwezigen tijdens Branchedag informeren over de kansen en bedreigingen in 2020.

Tijdens de Romazo Branchedag wordt ook weer de Zonvakker van het Jaar bekendgemaakt. “Er wordt al veel gestemd op de genomineerden”, aldus Jeroen de Roos. “Mocht u nog niet hebben gestemd, dan roepen wij u vanuit Romazo op om nog snel uw stem uit te brengen!”

Tijdens de Branchedag van 2017 toonde Victor Mids aan dat ook de klant kan worden gemindf*ckt.

 

Aanmelden

In september worden de uitnodigingen voor de Romazo Branchedag aan de leden van Romazo Professionals verstuurd en kan er alvast digitaal worden ingeschreven. Deelname is gratis, maar bedrijven moeten zich wel van tevoren inschrijven.

Ook niet-leden van Romazo Professionals zijn van harte welkom tijdens de Branchedag. Bedrijven die geen lid zijn van Romazo Professionals kunnen zich aanmelden via info@romazo.nl en ontvangen dan een uitnodiging.

Voorafgaand aan het openbare gedeelte hebben zowel Romazo Fabrikanten en Leveranciers als Romazo Professionals vanaf 10.00 uur ’s ochtends hun eigen algemene ledenvergadering. Het programma van de Romazo Branchedag begint om 12.00 uur. 


Het programma van de

Romazo Branchedag 2019:

12.00-14.00 Lunch en bezoek aan de stands van fabrikanten en leveranciers

14.00-14.40 Discussie met panel en met de zaal

14.40-15.15 Presentatie Boudewijn Goedhart van Bouwkennis

15.15-16.00 Pauze en bezoek aan de stands van fabrikanten en leveranciers

16.00-16.20 Presentatie Jacco Vonhof, voorzitter MKB Nederland

16.20-16.40 Verkiezing Zonvakker van het jaar

16.40-17.25 Verrassende afsluiter

17.25 Borrel en diner

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%