Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nieuwe Managing Director Belux – Denis Auvray

Nieuwe Managing Director Belux – Denis Auvray

AluK Benelux heeft de afgelopen jaren een sterke groei gekend. Dit bevestigt dat ze hun missie aan het waarmaken zijn: “Het continu verbeteren van de producten, services en processen.” Om deze missie verder te bewerkstelligen, heeft AluK een strategische keuze gemaakt. Er werd beslist om de landen waarin AluK Benelux actief is, meer autonoom te laten opereren.

Daarom volgt Denis Auvray vanaf heden Steffen Hageman op als Managing Director van AluK Belux. In deze functie zal Denis de Belgische bedrijfseenheid richting toekomstig succes leiden en daarbij zijn visie, missie en groeidoelstellingen op lange termijn verwezenlijken.
Met 20 jaar ervaring bij SAPA/Hydro in de bouw- en constructiesector gaf Denis eerder in België leiding aan teams voor productontwikkeling en R&D voordat hij Managing Director werd in Duitsland.


Denis is iemand die zeer gepassioneerd is en die zonder enige twijfel enorm geëngageerd zal zijn om samen met zijn team de groei van AluK te ondersteunen. Steffen Hageman zal als Managing Director Nederland het team in Nederland verder aansturen. Onder leiding van Steffen in Nederland en Denis in België zullen beide teams nog steeds gezamenlijk optrekken, focussen op verdere lokale groei en optimaal gebruik maken van de synergieën tussen beide business units.


De AluK groep is een wereldleider in de ontwikkeling en realisatie van aluminium raam-, deur en vliesgevelsystemen voor de commerciële en residentiële markt. Met een sterke aanwezigheid in Europa, Azië en het Midden-Oosten, worden onze systemen voorgeschreven in veel van ’s werelds meest geavanceerde en prestigieuze gebouwen. Dankzij uitzonderlijke kwaliteit en service sinds 1949, is Aluk uitgegroeid tot een bevoorrechte partner over de hele wereld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Enya Van de Wauwer: +32 52 48 48 48 of e-mail: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details