Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘Nieuwe collectie horizontale jaloezieën combineert comfort en luxe’
Multisol® heeft een ruim kleurenaanbod.

‘Nieuwe collectie horizontale jaloezieën combineert comfort en luxe’

Horizontale jaloezieën creëren een mooi lijnenspel op de muur of vloer, waardoor natuurlijk licht een bijzonder effect aan een interieur kan geven. “Met een prachtige nieuwe collectie horizontale jaloezieën heeft Multisol® de klassieker opnieuw neergezet”, zegt Managing Director Hidde Fockema Andreae. “Het ruime kleurenaanbod in verschillende tinten en lakafwerkingen zorgen voor een frisse boost. De unieke selectie matte items zijn een absolute eyecatcher in de collectie en dé woontrend van 2023.” 

Design XL

Nieuw in de collectie is de stijlvolle kleur-gecoördineerde bovenbak en onderlat Design XL. Door het gebruik van een identieke 50 mm lamel die in de bovenbak en de onderlat worden geschoven, matcht de kleur altijd. 

De 50 mm MegaView® jaloezie zorgt voor extra licht en zicht in het interieur.

50 mm MegaView®

Door een speciale manier van tuimelen zorgt de MegaView® voor een grotere opening tussen de lamellen. Deze mogelijkheid is nu beschikbaar voor aluminium jaloezieën met een 25 of 50 mm brede lamel. “De ideale oplossing voor extra licht en zicht in ieder interieur!”, aldus Fockema Andreae. 

De Design XL jaloezie.

Bliss® Smart Blinds

Met Bliss® van Multisol® wordt raamdecoratie met een app bediend. Desgewenst kan de eindgebruiker middels timers en scènes zelf bepalen wanneer ze automatisch moet worden geopend of gesloten. Een aparte afstandsbediening is mogelijk, maar niet per se nodig om de raamdecoratie te besturen. De accu voor de energievoorziening, die via een oplader kan worden opgeladen, zit verwerkt in het product. “Dankzij de scherpe prijsstelling is slimme raamdecoratie nu écht binnen handbereik”, meent Fockema Andreae. 

Multisol® noemt de volgende voordelen van Bliss®: 

• Simpele bediening met de smartphone 
• Goede prijsstelling
• Geen aanvullende hub noodzakelijk
• Geïntegreerde batterijmotor
• Gemakkelijke installatie
• De mogelijkheid om timers en scènes te gebruiken  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details