Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Guillaume Janssen: ‘Befaamd op de R+T vanwege de bijzondere zonweringen’
Zonwering voor een bijzonder vormgegeven lichtstraat.

Guillaume Janssen: ‘Befaamd op de R+T vanwege de bijzondere zonweringen’

Na 6 jaar afwezigheid is de R+T in Stuttgart weer terug! Het Zwolse bedrijf Guillaume Janssen, producent van bijzondere doekafschermingen en doekoverkappingen, staat al 30 jaar lang op de grootste vakbeurs ter wereld voor rolluiken, deuren en zonwering. Jos Stoit, directeur-eigenaar van het bedrijf, kijkt ernaar uit om weer terug te zijn. “We zijn heel enthousiast dat we elkaar, ook op internationaal vlak, weer gaan ontmoeten!” 

“De R+T 2024 is de grootste internationale zonweringbeurs, waar alle belangrijke bedrijven wereldwijd, maar met name uit West-Europa exposeren”, licht Stoit toe. “Het is een plek om nieuwe producenten en klanten te ontmoeten en de laatste nieuwtjes te leren kennen. Maar voor mij is de R+T 2024 meer dan alleen een kans om onze producten te aan een groot publiek te presenteren. Het is vooral een perfecte gelegenheid om klanten te ontmoeten, nieuwe relaties te smeden en een hernieuwde visie te presenteren. Het is in die zin de belangrijkste marketingactiviteit voor ons als bedrijf.” 

“De verwachtingen voor de beurs zijn hooggespannen, met de hoop op veel bezoekers en potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in ons innovatieve aanbod. Maar behalve een plek om potentiële klanten te ontmoeten, is de beurs voor ons ook een stap in de richting van een toekomst, waarin zonwering een steeds belangrijkere rol speelt. Door de opwarming van de aarde wordt onze inbreng als producenten van passieve koeling misschien wel cruciaal!” 

Op maat gemaakte zonwering voor een glazen koepel.

In een nieuw jasje

Guillaume Janssen heeft sinds kort een hernieuwde uitstraling, vertelt Stoit. “Die laten we graag zien op de beurs. We willen laten zien wie wij zijn. Een hernieuwde branding, hernieuwde uitstraling én hernieuwd zelfvertrouwen!” 

“Guillaume Janssen stelt net als in eerdere jaren opnieuw innovaties tentoon op de beurs in Stuttgart. Drie unieke producten om precies te zijn. Daarnaast gaan wij ons nieuwe inspiratieboek en onze nieuwe GJ Solar Screen Collectie lanceren. In ons nieuwe inspiratieboek laten we onze klanten zien welke mogelijkheden er zijn in bijzondere zonwering en in het confectioneren van zonweringdoeken. We willen ze inspireren! Op de beurs kunnen alle geïnteresseerden het boek inkijken en meenemen.” 

Vernieuwde stand

Dit jaar staat Guillaume Janssen op een andere plek dan tijdens voorgaande edities van de R+T, en met een vernieuwde stand. “We staan in hal 9, standnummer 9A42”, aldus Stoit. “Een nieuwe plek, met een nieuw ingerichte stand, waarin onze producten mooi worden gepresenteerd. Op deze manier komen ze nog beter tot hun recht dan voorheen. Met onze unieke producten en hernieuwde visie zijn we als Guillaume Janssen helemaal klaar om opnieuw indruk te maken op de R+T in Stuttgart. We zijn klaar voor de komende jaren in zonweringland!” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details