Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
NederLux presenteert nieuwe swela doekcollectie NEW LIGHT
NederLux doekcollectie NEW LIGHT.

NederLux presenteert nieuwe swela doekcollectie NEW LIGHT

What’s in a name?

NederLux heeft in januari de nieuwe swela-doekcollectie NEW LIGHT gepresenteerd. “Ze heeft een eigen stijl en omvat, naast de bekende goedlopende doeken, een aantal prachtige nieuwe dessins”, zegt Klaas-Jan Postma van NederLux. “De kleuren passen perfect bij de huidige trends met veel natuur- en grijstinten.”

Een aantal bekende namen van doeken kan vanaf 2023 niet meer door NederLux worden gebruikt omdat een andere partij ze heeft gekocht. “We voeren de doeken nog wel, maar voortaan onder een andere naam”, verduidelijkt Postma. “De nieuwe namen zijn zo gekozen dat de kwaliteit van de doeken optimaal wordt weergegeven. In het schema hieronder de oude en de nieuwe namen.” 

voorheen vanaf 2023

collectie RAYOS collectie NEW LIGHT

sunvas elegance 

sunvas Perla elegance Perla 

sunvas Perla FR elegance Perla FR 

sunsilk chique 

NIEUW: excellent

Excellent = excellent

In de collectie NEW LIGHT is onder de naam excellent een nieuwe kwaliteit doeken opgenomen. “Daarmee zetten we schaduw in een ander licht”, aldus Postma, die benadrukt dat de excellent-doeken heel bijzonder zijn. “Ze kenmerken zich door prachtige nieuwe kleuren en originele dessins. Dankzij het ingeweven 100% polyester Moulinégaren, een effect-garen waarbij verschillende kleuren garen zijn getwijnd, heeft dit doek de beste eigenschappen die men van een high end zonweringdoek mag verwachten.” 

Om het doek te kleuren, is gebruik gemaakt van dispersiepigmenten die het garen tot in de kern kleuren. Dat garandeert volgens Klaas-Jan Postma een optimale kleurechtheid. “Maar dat is niet de enige kwaliteit van dit doek, want zoals de naam al doet vermoeden, zijn alle eigenschappen van dit doek excellent. behalve kleurecht is het excellent doek vormvast, weerbestendig en rot- en schimmelvrij.”

Marketingtools voor swela dealers

NederLux textielcollectie swela

75 swela elegance dessins

28 swela excellent dessins

NederLux hangstalencollectie swela

75 swela elegance dessins

28 swela excellent dessins

103 NederLux kapjes voor de hangstalen

swela elegance Perla en Perla FR collectie

12 swela elegance Perla dessins

13 swela elegance Perla FR dessins

Dealers kunnen deze marketingtools bestellen in de swela.nl/webshop.

• De dealer die een bestelling plaatst, ontvangt een link voor kosteloze registratie als officiële swela-dealer op de dealerpagina van de swela-website

• De dealer krijgt een vast contactpersoon, zodat de lijnen kort blijven

• Zonweringspecialisten die nog geen swela-dealer zijn, maar wel interesse hebben, kunnen vrijblijvend contact opnemen via de swela-website   ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details