Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Messe Frankfurt en Inexmoda lanceren Heimtextil Colombia

Messe Frankfurt en Inexmoda lanceren Heimtextil Colombia

Messe Frankfurt en Inexmoda lanceren Heimtextil Colombia van 26 tot en met 28 april 2022. De grootste internationale vakbeurs voor woning- en contracttextiel in Zuid-Amerika vindt plaats in Medellin, een van de belangrijkste steden in Colombia en een van de meest innovatieve steden in Latijn-Amerika. De beurs zal naar verwachting zo’n 110 internationale exposanten ontvangen en bezoekers zijn professionele inkopers uit Noord- en Zuid-Amerika, met name uit de landen met het grootste marktpotentieel zoals de Verenigde Staten, Brazilië, Mexico, Peru en Colombia.

De ontwikkeling van toerisme en mobiliteit in deze regio heeft geleid tot een verrassende toename van de vraag naar hospitality diensten en een stijging van (grote) bouwprojecten, wat nieuwe kansen creëert voor bedrijven en professionele inkopers die elkaar kunnen ontmoeten op Heimtextil Colombia. Carlos Botero, CEO van Inexmoda, het Latijns-Amerikaanse mode-instituut dat de meest succesvolle textiel- en modevakbeurzen voor deze markt heeft ontwikkeld: “De licentieovereenkomst tussen Messe Frankfurt en Inexmoda om Heimtextil op de Latijns-Amerikaanse markt te brengen, zal een belangrijke doorbraak betekenen voor de woning-, decoratie- en horeca-industrie, aangezien vooral deze segmenten worden gestimuleerd door de toename van nieuwbouw, de stijging van het toerisme en de groeiende horecasector in Latijns Amerika”.

De show toont trends en innovaties voor de meest aantrekkelijke categorieën in Zuid-Amerika, zoals beddengoed, badtextiel, tapijten en vloerkleden, wanddecoratie, decoratieve stoffen, contracttextiel en de hospitality business.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details