Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Markiezenfabriek Noord-Holland kiest voor Ambiance

Markiezenfabriek Noord-Holland kiest voor Ambiance

Vanaf 1 februari is Markiezenfabriek Noord-Holland de nieuwste vestiging van Ambiance, de grootste zonweringspecialist van Nederland. Met een nieuwe naam: Ambiance IJmond.

Naast een markiezenfabriek is dit familiebedrijf ook al jarenlang een totaalleverancier voor zonweringsoplossingen. Om dat te onderstrepen kiest Markiezenfabriek Noord-Holland ervoor om verder te gaan onder een nieuwe naam, Ambiance IJmond. Ondernemer Frank van Kerkwijk legt uit: “De naam laat zien dat we een uitgebreid assortiment in buitenleven en zonweringsproducten voeren én regionaal actief zijn.”

Markiezenfabriek Noord-Holland is al jarenlang een gevestigde naam in de regio Beverwijk. Dat biedt de klanten het vertrouwen dat ze goed werk leveren. De aansluiting bij Ambiance is een logische stap. Ambiance zorgt voor een uitgebreid assortiment, constante kwaliteit, goede prijzen en marketingondersteuning. Hierdoor kan de ondernemer zich focussen op het goed adviseren van de klanten, zorgen voor vakkundige montage en alles wat daarbij komt kijken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details