Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nieuws

Markiezenfabriek Noord-Holland kiest voor Ambiance

wp-visuals-refentie-logo-ambiance-zonwering-kopieren

13 februari 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Vanaf 1 februari is Markiezenfabriek Noord-Holland de nieuwste vestiging van Ambiance, de grootste zonweringspecialist van Nederland. Met een nieuwe naam: Ambiance IJmond.

Naast een markiezenfabriek is dit familiebedrijf ook al jarenlang een totaalleverancier voor zonweringsoplossingen. Om dat te onderstrepen kiest Markiezenfabriek Noord-Holland ervoor om verder te gaan onder een nieuwe naam, Ambiance IJmond. Ondernemer Frank van Kerkwijk legt uit: “De naam laat zien dat we een uitgebreid assortiment in buitenleven en zonweringsproducten voeren én regionaal actief zijn.”

Markiezenfabriek Noord-Holland is al jarenlang een gevestigde naam in de regio Beverwijk. Dat biedt de klanten het vertrouwen dat ze goed werk leveren. De aansluiting bij Ambiance is een logische stap. Ambiance zorgt voor een uitgebreid assortiment, constante kwaliteit, goede prijzen en marketingondersteuning. Hierdoor kan de ondernemer zich focussen op het goed adviseren van de klanten, zorgen voor vakkundige montage en alles wat daarbij komt kijken.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details