Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Markiezen Nederland: ‘Iedereen goed te woord kunnen staan’

Markiezen Nederland: ‘Iedereen goed te woord kunnen staan’

Het was bij Markiezen Nederland aan de bar goed toeven tijdens Polyclose. “Daarvoor sta je ook op een beurs”, lacht Johan Hol. “Je wilt je gasten correct ontvangen om je product te laten zien, maar ook om een leuk gesprek te hebben en vrijuit van gedachten te kunnen wisselen.” 

Toch kraakt Johan ook een kritische noot. “Ik vind het jammer dat een aantal grote partijen uit de branche, zoals Somfy en Dickson, ontbreekt op Polyclose. Dat zijn toch de bedrijven en merken die veel bezoekers trekken. Ik kan natuurlijk niet voor hen spreken, maar zouden zij Polyclose niet iets meer moeten willen omarmen? Daarnaast was de datum van de beurs misschien wat ongelukkig gepland: de R+T vindt alweer vrij snel daarna plaats.” 

Tegelijkertijd is Johan, net als zijn compagnon Aart van de Berg terugblikkend op drie dagen Gent niet ontevreden. “We waren met vijf personen op Polyclose en konden daardoor iedereen goed te woord staan. Dat hebben we ook gedaan! Zo hebben we het poedercoaten, dat we al enige tijd in eigen beheer doen, nog eens goed onder de aandacht kunnen brengen en we hebben de toevoegingen aan onze producten – van kokers tot nieuwe profielen – ook uitstekend kunnen laten zien. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat alle gesprekken die we daarover hebben gevoerd, waren kwalitatief goed.”   

Cijfer voor de beurs: 7
Cijfer voor het marktsentiment: 8

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details