Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Luxaflex®: ‘Smarthome-systeem PowerView® automation is vernieuwd’
Met de PowerView®-app op de smartphone kan de raambekleding ook van buitenshuis worden bediend.

Luxaflex®: ‘Smarthome-systeem PowerView® automation is vernieuwd’

Luxaflex® heeft een totaal vernieuwde versie van het Powerview® automation-systeem ontwikkeld. “Met het slimme draadloze systeem bedien je via een afstandsbediening, wandbediening of met de PowerView® App de raamdecoratie in het hele huis, ook op afstand”, aldus Silvia Jagtenberg van Luxaflex® Nederland. Een van de vernieuwingen is dat de applicatie nu via bluetooth of WiFi nog gemakkelijker verbinding maakt met de raamdecoratie en andere slimme systemen in huis, waardoor het een nog grotere flexibiliteit en een beter bereik biedt dan voorheen. 

De vernieuwde app combineert volgens Luxaflex® een betere verbinding met een slim systeem. Sinds de introductie in 2016 is PowerView® automation steeds verder doorontwikkeld en slimmer geworden. In de nieuwe versie heeft de specialist in raamdecoratie de volgende updates doorgevoerd: 

  • Snellere installatie en kortere programmeertijd
  • Verbeterde app-functionaliteit en -ervaring voor gebruikers
  • Meer inzicht met geoptimaliseerde tweerichtingencommunicatie
  • Verbeterde prestaties en betrouwbaarheid door gebruik bluetooth 5.0
  • Volledig op afstand te beheren door RemoteConnect™
  • Uitgebreidere functionaliteit van de afstandsbediening
  • Volledig ingestelde producten met onder andere standaard scenario’s

“Het vernieuwde systeem verbindt nog beter met de meest gangbare slimme systemen, zoals Amazon Alexa, Google Home en Apple Homekit, waardoor stembediening ook mogelijk is”, aldus Silvia Jagtenberg. “Bestaande gebruikers van PowerView® automation kunnen met de nieuwe app natuurlijk ook hun eerder aangeschafte producten bedienen.” 

Op afstand openen en sluiten

Met het slimme systeem kunnen de gordijnen of andere raambekleding op afstand worden bediend, bijvoorbeeld vanaf het werk of zelfs de vakantiebestemming. “Hierdoor lijkt het alsof je nog thuis bent en kunnen mensen met een gerust hart naar hun werk of op vakantie gaan.” Via de app kunnen ook vaste tijden voor het openen en sluiten van de raamdecoratie worden ingesteld. 

Layering en Power View® helpen energie besparen.

‘Slim wonen is energie besparen’

Via de ramen kan in de koude seizoenen veel warmte ontsnappen of in de warme maanden van het jaar juist binnenkomen. Mensen moeten daardoor extra kosten maken. “Met PowerView® automation kan het energieverbruik worden verlaagd en dus op de energiekosten worden bespaard, want het systeem kan eenvoudig worden gekoppeld aan een slimme thermostaat”, aldus Silvia Jagtenberg. “Zo kan worden ingesteld dat als de thermostaat een bepaalde temperatuur heeft bereikt, de verwarming of airconditioning wordt uitgeschakeld en de slimme raamdecoratie omlaag beweegt. De raamdecoratie kan op die manier gemakkelijk worden gesloten, ook als de bewoners niet thuis zijn, in de zomer om te voorkomen dat de zon het huis onnodig opwarmt, in de winter om te voorkomen dat er onnodig warmteverlies optreedt. Alles om ervoor te zorgen dat de binnentemperatuur zoveel mogelijk beheersbaar blijft.” 

Extra isolatie is volgens Luxaflex® mogelijk met door PowerView® aangestuurde Duette® Shades Architella® of door meerdere soorten raambekleding voor het raam in één scenario te combineren, het zogenaamde layeren. Op die manier kan de binnentemperatuur optimaal worden beheerst en daarmee bespaard op kosten voor verwarming in de winter of airconditioning in de zomer. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details